Huippusuunnittelijan pukeutumisvinkit aikuiselle naiselle

Nanson ja Voguen Kevät 13 –näytöksessä viime viikolla esiteltiin Casual Kevät 2013-malliston lisäksi viime vuodesta tutut Nanso by Katri Niskanen sekä Nanso by Anna Ruohonen -mallistot. Juttelin Pariisissa jo kaksikymmentä vuotta asuneen Annan kanssa aikuisen naisen laadukkaasta pukeutumisesta ja hän antoi hyviä vinkkejä, jotka kokosin tähän:

1. Satsaa laatuun, se maksaa itsensä takaisin vaatteen pitkäikäisyytenä.

2. Osta vähemmän ja parempaa. Nanson tuotteet valmistetaan Suomessa ja ovat laatuunsa nähden todella edullisia.

3. Trikoo on haastava materiaali suunnittelijalle, mutta hyvin leikattuna ajaton ja armollinen aikuisen naisen kurveille.

4. Samalla asulla pärjää aamusta iltaan, kun asustaa sen oikein. Lisää päivä-asuun esimerkiksi näyttävät korut ja korkokengät ja olet valmis juhlaan.

5. Mukavuus ja hyvänäköisyys todella voivat kulkea käsi kädessä. (Tästä Annan kekseliäät mallistot ovat oiva esimerkki!)

Nansolle toisen mallistonsa suunnitellut Anna Ruohonen ja bloginpitäjä Mia Malmi keskustelivat aikuisen naisen pukeutumisen saloista.

Macaroonsit näyttivät ja maistuivat siltä, miltä pitääkin, eli taivaallisilta.
Sukkabaarista löytyi sukkiksia joka lähtöön. Itse otin strassikoristellut mustat juhlasukkikset.

             Nanson kevät/kesä 2013 –malliston teema on valo ja se näkyi väreissä ja kuoseissa.


Ja naiset! Rukouksiimme on vastattu: Saamme vihdoinkin silmäpaottomat sukkahousut! Niillä pian väistyvä pikkujoulukausi sujuu huolettomasti ja samoilla stay upeilla mennään kohti kevättä. Tähän päivään saakka sukkahousufirmat ovat ilmeisesti vastustelleet pitkäikäiseltä kuulostavan tuotteen markkinoille tuloa, ainakin Ylellä jokin aika sitten näytetty Hehkulamppuhuijaus-dokumentti kertoi, kuinka kuluttajia on jo pitkään huijattu kestämättömillä sukkahousuilla, vaikka taitoa olisi tehdä kestäviä.  Voguen kevään mallistosta löytyvät silmäpaottomien sukkisten lisäksi myös kauneuspuolelta tuttua hyaluronihappoa sisältävät Golden Beauty -sukkikset, jotka hoitavat sääriä ja sisältävät kultahippuja!

Väriä kylläkseen!Share:

Arvostan suuresti kommenttiasi!