Tabatha Coffey ja kevään hiusmuoti!

Juhuu!

Tapasin lauantaina Goldwell Color Zoom -gaalassa australialaissyntyinen huippuhiusstylisti Tabatha Coffeyn, 43, joka tunnetaan Sub tv:lläkin pyörivästä tosi-tv-sarjastaan Kaiken maailman kampaamot (Tabatha’s Salon Takeover). Jos joku ei ole katsonut sarjaa, niin idea pähkinänkuoressa on, että siinä tämä hiusalan “Gordon Ramsayna” tunnettu suorasuu nostaa riutuvia kampaamoja jaloilleen, pistää muun muassa niskuroivan henkiläkunnan ja miinuksella olevat tiliotteet kuntoon.


Tabatha on todellakin tunnettu suorasta suustaan, joten hieman pelotti mennä tämän tyyligurun eteen haalistuneessa (lue: värjäämättömässä) tukassa ja kulahtaneessa meikissä. Sanatkin tuntuivat juuttuvan kurkkuun eikä englannin kieli tullut luontevasti. Pakkastakin oli pirusti. ☺


Onneksi hän on aussi ja oma aksenttini on varmaan lähimpänä australialaista.

No, anyway, tämä Radidsson SAS Blue –hotellissa(WTF, miksei vaikka Kämpissä?) asunut daami antoi melko kärkeviä kommentteja suomalaisjulkkiksista, kuten esimerkiksi, että Jouni Hynynen näyttää luolamieheltä(quel surprise!), Pihla Viitalan tulisi värjätä juurikasvunsa(Tabathalle näytetty kuva oli kahden vuoden takaisesta Jussi-gaalasta), Krista Kososen leikata ja värjätä kutrinsa(on muuten vissiin sen viime aikoina tehnyt, ainakin Putousta katsoessa olin huomaavinani). Presidentin rouvaa Jenni Haukiota hän moitti tätimäiseksi ja 20 vuotta vanhemman näköiseksi…tuokin on kuultu jossain aiemmin. No, hauskinta oli kuitenkin hänen kehumisensa, mikä koski Neumannia ja Tauskia. Neumann kuulemma näyttää Kiefer Sutherlandilta(!) ja Tauski on rennon tyylikäs. Whaaat?!

Oma jännitykseni haastattelua kohtaan oli kuitenkin turha, sillä Tabatha loppujen lopuksi rento, lämmin ja huumorintajuinen  persoona, mutta ehkäpä hänkin on roolinsa vanki. Kaikki odottavat häneltä kärkeviä ja jopa pöyristyttäviä kommentteja, joten niitä häneltä piisaa.

Faktaa Tabathasta: Hän on “openly gay” ja asunut yli kymmenen vuotta naisystävänsä kanssa New Yorkissa. Hän stailaa jatkuvasti Voguen, Marie Clairen ja Seventeenin kaltaisten lehtien hiusmuotikuvauksia. Ja hän kirjoittaa parhaillaan vielä nimeämätöntä toista kirjaansa, jossa antaa bisnesneuvoja.

Tässäkö kevään mielikuvituksellisin kampaus?
Color Zoom -show oli näyttävä ja värikäs.
Tabatha miesmallien ymäröimänä.

Sara Sieppi liilassa kampauksessa. 
Lisää lilaa.

Axl Smith haastatteli varmaan tyyliinsä illan tähteä.

Kuvat: Ville Rinne 
Share:

Arvostan suuresti kommenttiasi!