Tyylikästä Pissismuotia…What?!

Öööh, otsikko on hieman ristiriitainen. Miten ihmeessä pissismuoti voi olla tyylikästä? No, kyllä se voi, koska sen omin silmin kävin toteamassa. Kaikkihan on subjektiivista, eikä näistä termeistä kenenkään parane tuohtua. Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä jne. Mutta onhan se niin, että halpismerkki Gina Tricotilla on tietynlainen pissisleima osittain sen halpuuden ja nuoren asiakaskunnan takia. Vaan olinpas iloisesti yllättynyt, kun kävin tänään kyseisen merkin, eli GT:n syksyn mallistojen esittelyssä viehättävässä Rake-salissa Erottajalla. Tilaisuuden järjesti PR-toimisto Polhem ja tällaisia omia huomioita tein syksyn mallistosta:

1. Paljon paljetteja(edelleen).

2. Karvalankaneuleita ja muitakin neuleita – luonnollisesti.
3. Kivoja takkeja, kuten Parka-takkeja ja topparotseja.
4. Erilaisia statement-paitoja, joista erityisesti pidän.
5. Kukkahousut ovat edelleen in. Tätä trendiä en koskaan ole tajunnut. Sopii joillekin, muttei tod.mulle!
6. Ylipäänsä laaja ja monipuolinen nuorekas mallisto, josta omat suosikkinsa löytää varmasti äiti ja tytär, tai isä ja poika.

Malliston kallein tuote muuten on 195 euroa maksavat nahkapökät. Eli halvalla lähtee! Ajattelin muuten hankkia sellaisen armeijanvihreän sympaattisen Parka-takin syksyn tuuliin. Jollen sitten silloin jo asu Espanjassa. 🙂

GT:n syksyä.

Tätä ihailin…

…ja tältä se näyttäisi päällä, ainakin  hoikan ja kauniin ihmisen päällä!

Eräs lempikaupunkini karvaneuleessa. Tämän ostaisin.

Tämä oli mielenkiintoinen läpinäkyvä mekko. Alle kantsii varmaan laittaa jotain, luulisin. Mutta siis ihana. Itselläni Ted Bakerin paita/mekko.

Paljettia ja karvaneuletta sekä simpsakkaa sinapinkeltaista.

Treenivedintäkin löytyy.

Share:

Arvostan suuresti kommenttiasi!