Skumppaa kultakurkkujen kanssa!

Hello,
The Voice of Finland on ainoita kotimaisia viihdeohjelmia, joissa ei tarvitse tuntea myötähäpeää ja joissa formaatti on osallistujan puolella, ei häntä vastaan. Itsekin musiikkitaustan omaavana ja levybisneksessä 90-luvulla ”vaikuttaneena” seuraan nykymenoa kiinnostuksella. Pakko sanoa, että Idols on vain kalpea harrastelijaversio tästä kansainvälistä tasoa uhkuvasta formaatista. Olin tiistaina Nelosella kyseisen ohjelman pressissä, jossa paikalla olivat kaikki lahjakkaat laulajat ja heidän tähtivalmentajansa. Tunnelma oli positiivinen ja kaikki tuntuivat puhaltavan yhteen hiileen. Paikalla kuultiin musiikkia, nautittiin lasilliset kuohuvaa ja tutustuttiin toisiinsa. Ainakaan mitään veristä tappelua en näiden kultakurkkujen välillä havainnut. Jokainen kilpailee laulutaidollaan ja esiintymiskyvyillään. Michael Monroen sanoin: Musiikissa ei voi kilpailla. Sen allekirjoitan.
Tänään alkavat siis livelähetykset Turun Logomosta, eli liimautukaa Neloselle klo 20. Itse menen Turkuun kahteen vikaan liveen paikan päälle. Hauska ja jännää!
Tässä kuvia ja aurinkoista viikonloppua kaikille! Ai niin, jos eksytte Etelä-Helsinkiin, niin vinkkinä, että mulla on Kaivarin Kanuunassa myyntipöytä numero 36. Aika hyvin on tavaraa mennyt, mutta ainakin jotain kosmetiikkaa, kirjoja ja vaatetta olisi vielä…

Tähtivalmentaja Monroesta tulossa tyylitsekkaus myöhemmin.

Ihania kisaajia.

Tähtivalmentaja Ela.
Tähtivalmentaja Mira Luoti. Tyylitsekkaus tulossa!
Tähtivalmentaja Anne Mattila. Tyylitsekkaus tulossa!

Michael Monroe toimittajien kynsissä.

Arvostan suuresti kommenttiasi!