Synttärilahja Célineltä – I hope!

Heips,
Olin viime viikolla varsin ihastuttavassa tilaisuudessa, jossa esiteltiin Espalla sijaitsevan KEOPS-optiikkaliikkeen tuotteita ja palveluja. Lähinnä tilaisuudessa pääosassa olivat MODOn silmälasikehykset, joista löysinkin pian suosikkini. Mutta koska käytän vain satunnaisesti luku- ja tietty imagolaseja, niin eksyin myös aurinkolasien ihmeelliseen maailmaan. Asiantunteva ja avulias henkilökunta, korkealaatuiset optiikkatuotteet sekä tyylivinkkejä jakanut stailisti Teri Niitti tekivät tilaisuudesta onnistuneen elämyksen.
Ja guess what: Löysin maailman makeimmat arskat, juuri kun luulin, ettei Singaporesta hankittuja Diorin kissalasejani voita mikään. Unelmalasit löytyivät Célineltä ja koska tänään 24.3. on syntymäpäiväni, (älä kysy, paljonko täytän, ihan tarpeeksi, voin kertoa…) tuntui tämän postauksen tekeminen sopivalta tähän hetkeen. Kerron siis julkisesti toivovani synttärilahjaksi näitä Célinen ihanuuksia, jotka ovat tarpeeksi suuret ja näyttävät jättimäiseen päähäni ja isoon egooni, heh!
Palanen historiaa: Céline on ranskalainen luksusmuotihuone, jonka perusti 1945 Céline Vipiana. Tänään se on kansainvälisen luksumerkkiyhtiön LVMH:n omistuksessa. Se perustettiin aluperin valmistamaan lasten mittatilauskenkiä ja kasvoi siitä naisten kenkien ja asusteiden valmistajaksi. Merkille ovat ominaista kauniit, klassiset linjat, jotka säilyvät muodissa vuodesta toiseen.
Suosittelen vierailemaan KEOPSin tyylikkäässä liikkeessä Etelä-Espalla ja käykää ihmeessä myös heidän FB-sivuillaan diggailemassa laajaa silmälasi- ja aurinkolasimallistoa!

Hyvää syntymäpäivää minulle!  Ps. Olen ollut todella kiltisti koko vuoden….Kuva: KEOPS

Viihdyin myös MODOn ultrakevyissä kehyksissä, joista valkoiset olivat ehdottomat suosikkini. Kuva: KEOPS

Arvostan suuresti kommenttiasi!