Tyylitsekkaus: Mariela Sarkima!

Hei.

Torstain tyylitsekissä Hair Bible -hiusraamatun maanantaina julkaissut kauneuden monitoiminainen Mariela Sarkima. Näin hän kuvailee tyyliään: Rakastan värejä! Käytän miellellään useita eri kuoseja samassa asussa, ja jonkun pitää aina kimaltaa! (Olen harakka!) Satsaan sekä määrään että laatuun, mutta nykyään enemmän laatuun. Olen hyvä tekemään edullisia löytöjä, mutta esimerkiksi trikoovaatteita en hamstraa aleistakaan! Lempiasusteeni ovat ehdottomasti kynnet! Tykkään tehdä erilaisiä ”pöhkömanikyyrejä”, jotka siis lasken asusteiksi. Myös isot korvakorut viehättävät, ostelen asusteita usein asos.comista. 

Tätä en laittaisi päälleni mistään hinnasta: Beigeä tai ruskeaa jakkupukua. En halua näyttää tädiltä, vaikka täytänkin kesällä 35. Tunnen oloni oudoksi, jos asussa ei ole jotain hauskaa ja leikkimielistä!

Go Mariela Go, olet IHANA! 

Tommy Hilfiger-paita, ostin pari viikkoa sitten Barcelonasta, J.A.P:n housut, ja Zaran neonkeltaiset korkkarit. Kaulassa Swarovskin tähtikoru. Mariela kuvattiin (hätätilanteessa kännykkäkameralla, pahoittelut laadusta, tai sen puutteesta) viime perjantaina Tres Bonesin edustalla Hair Biblen bloggaajatilaisuudessa.

Arvostan suuresti kommenttiasi!