Kesän luottokamat osa 1!

Hei,
Toiveittenne mukaisesti ajattelin listata hyviä uutuustuotteita kesää varten, joten tässäpä päivittäiskosmetiikan tämän hetken lemppareitani:
1. Ennen aurinkoon menoa iho kannattaa luonnollisesti kuoria. Hellävaraisesti kuorivia suihkugeelejä löytyy nyt lähes jokaiselta merkiltä ja itse tykkään tosi paljon esimerkiksi Yves Rocherin mustaherukkaa ja aprikoosia sisältävästä suihkugeelistä. 
2. Vaatteet vähenee, joten sheivata pitää, se on selvä. Sokerointi on tietty paras, mutta itse menen välillä ihan perinteisellä hoylällä. Hyvä tuote bikinirajoille ja miksei muullekin kropalle on RFSU:n geeli, joka on miellyttävän tuntuinen, hajusteeton, edullinen ja jättää ihon kimmoisaksi ja pehmeäksi. 
3. Ja eikun aurinkoon! ACO:n suojavaahto on helposti levittyvä ja miellyttävä käyttää. Ei tahraa, eikä jätä ihoon tahmeaa pintaa ja antaa myös riittävän suojan. Itse käytän suojakerrointa 30 läpi kesän ja 50 nenässä ja dekolteella.
4. Nassun putsaan nyt aamuin illoin Neutrogenan mandariinia ja limettiä sisältävää Visibly Clear -puhdistusgeelillä. Tehotuote imaisee rasvat ja epäpuhtaudet ja jätää ihon puhtaaksi ja raikkaaksi. 
5. Aktiivisen kesäpäivän ja auringossaolon jälkeisen suihkuhetken kruunaa ACO:n liljantuoksuinen vartalovoide, joka rauhoittaa ja pehmentää.
Eli näillä mennään näin kesän alkajaisiksi, seuraavaksi listaan kesän luottomeikkini. Nauttikaamme valosta ja auringosta!
  

Erityisesti intiimialueen karvanpoistoon suunniteltu geeli soveltuu myös sääri- ja kainalokarvojen ajoon. Annostele kerralla noin 5 ml (euron kolikon verran) tai tarpeen mukaan. Ovh 7.90e.

Näkymätön aurinkospray vartalolle suojakertoimella 30. Hikoilun- ja vedenkestävä spray sopii erinomaisesti aktiiviseen urheiluun auringossa. Ovh 17.40e.

Syväpuhdistava pesugeeli mustapäiden ja ihon epäpuhtauksien poistoon sekä ennaltaehkäisyyn. Raikas tuoksu. Ovh, 8.45e. 
Kuoriva suihkugeeli sisältää herkullista karhunvatukkaa ja kiiwiä. Ovh. 5.90e.

ACO:n liljankukkaa sisältävä vartalovoide. Limited edition. Ovh 8e.

Arvostan suuresti kommenttiasi!