Tyylitsekkaus: Asuntovälittäjä Danita Westphal!

Keskiviikon tyylitsekissä alati tyylikäs Lea Jakama Oy:n asuntovälittäjä Danita Westphal. Näin hän kuvailee tyyliään:

Olen 179 cm pitkä, joten pukeutumiseni on aina vaatinut mielikuvitusta. Tyylini on töissä ja julkisissa tilaisuuksissa klassinen, mutta rento. Suosin naisellisia, hyvin istuvia mekkoja, joita löytää esimerkiksi Karen Milleniltä. Vaikka vaatteeni olisi klassinen, niin tietoisesti rikon tyylin rokimmaksi isoilla metallikoruilla ja näyttävillä asusteilla. Asusteissani pitää olla ketjuja, niittejä ja metallinhohtoa. Kesällä suosin kultakoruja, sillä ne näyttävät hyvältä ruskealla iholla. Yksinkertaisuus, puhtaat linjat ja mukavat materiaalit ovat in: Haluan, että vaate tuntuu iholla hyvältä ja viihdyn siinä. Keinokuitujen sijaan suosin luonnonmateriaaleja kuten puuvillaa, silkkiä ja nahkaa.

Tanskalainen muoti ja design miellyttää. Katumuodissa se tarkoittaa tyylikkään rentoa yhdistelmää yksinkertaista klassisuutta ja boheemiutta. Pukeudun joko luottoväriini mustaan tai todella kirkkaisiin väreihin, sillä väreistä tulee hyvä fiilis. Olen asunut Espanjassa ja saanut jo nuorena paljon vaikutteita sieltä. Ostin teini-iässä vaatteeni Espanjan Zarasta, kauan ennen kuin se tuli Suomeen. Nuorena naisena yhdistelin paljon ulkomailla matkustelleelta isoäidiltäni lainaamani laukut ja kengät omiin vaatteisiini. On taitolaji pitää asu yhtä aikaa tyylikkään yksinkertaisena, mutta rennon persoonallisena.

Uskallan pukeutua naisellisesti ja leikitellä huoletta eri kuoseilla ja asusteilla. En seuraa orjallisesti muotitrendejä vaan rakennan omat asukokonaisuuteni. Olen nykyisin todella tiedostava kuluttaja vaateostoissa. Ostan mieluummin harvoin ja vähän, mutta laatua. Laadukas klassinen perustuote kestää vuosia ja sitä voi tuunata asusteilla mielensä mukaan.

Vaatekaappini kulmakiviä ovat Karen Millenin naiselliset mekot, klassiset pikkumustat, eriväriset bleiserit, Raw Jeansin, Rock & Republicin  ja Acne Jeansin skinny farkut,  sekä muutama laatulaukku. Casual-merkeistä yli 10 vuotta suosikkejani ovat olleet Acne, J. Lindeberg, Filippa K., tanskalainen By Malene Birger , French Connection, Karen Millen…

Työssäni asuntovälittäjänä pukeudun mekkoihin ja käytän bleisereitä, joita on kaapissa lukuisia. Vapaa- ajalla suosin skinny farkkuja, rentoja nahkarotseja, maksimekkoja, T- paitoja ja tunikoita yhdistettynä loafereihin, bootseihin ja esim. erivärisiin Conversen lenkkareihin. Vapaalla käytän aina paksusankaisia Ray Banin silmälaseja ja heitän puuvillahuivin rennosti kaulaani. Kuljen myös sporttisissa vaatteissa sillä kuntoilen ja liikun paljon. Luottoasusteeni paikassa kuin paikassa on hyvä ja positiivinen fiilis.

Tätä en pukisi päälleni mistään hinnasta: Enää en pukisi jäykkää ja kiristävää naisten kauluspaitaa, joissa on minulle aina liian lyhyet hihat. 

Mekko Ritratti Milano Beachwear, kengät Pura Lopez .

Eräs Danitan lempiasusteista on Italiasta hankittu Studio Pollinin niittivyö.
Nämä lempikengät löytyivät Hangosta ja niitä oli liikkeessä myynnissä vain 2 paria.

Mekko Filippa K., kengät Armani 

Mekko Just Cavalli,  sandaletit Ralph Lauren, lasit LV.  Danitan blogi löytyy täältä.

Arvostan suuresti kommenttiasi!