Casall-hyvinvointiaamiaisella!

Huomaa, että syksy  on toden teolla käynnistynyt: Nyt juostaan tukka putkella erilaisissa tapahtumissa ja lanseeraustilaisuuksissa. Olin aamulla Polhemilla aamiaisbrunssilla, jonka järjesti sporttibrändi Casall. Ohjelmassa oli Casall AW14 – mallistoesittely, (esittelyssä muun muassa uudet Sculpture -muotoilevat treenihousut), Yoogaia live online -joogapalveluun tutustuminen, uutuustuotteita Vogelilta sekä superherkullinen ja terveellinen aamiainen. Tässä kuviani tilaisuudesta.

Herkullinen aamiainen tuoreista marjoista, myslistä ja luonnonjugurtista.

 Yoogaia on maailman ensimmäinen joogasali netissä, jonka ohjatuille livetunneille voi osallistua vaikka omassa olohuoneessa. Palvelun käyttöä varten tarvitaan vain nettiyhteys ja tietokone. Ai niin, ja motivaatio. 😉

Ihanan värisiä treenivaatteita. Saakohan niistä lisäboostia? t. Vähän väsynyt

Tämä on hyvänmakuinen ravintolisäuutuus. Itselläni on kalkinpuutosta muun muassa vähäisen maitotuotteiden käytön takia, joten käytän päivittäin lisäkalkkia. Tämä on kivaa vaihtelua purutabletteihin.

Ihmiset viihtyivät ja kyselivät Casallin ja Vogelin väeltä uutuustuotteista ja muustakin.

Treenirompetta.

Ne muotoilevat pöksyt. Pitäsiköhän kokeilla? Toisaalta en esittele mielelelläni takapuoltani muutenkaan, ja treenaan mieluiten yksin ja pimeässä, joten…vitsi vitsi.

1 Comment

Arvostan suuresti kommenttiasi!