Marielan Top 3 kampausvinkit!

Hei,

Näin harmaana syysaamuna, kun sataa viistoon ja vaakasuoraan, oli vallan ihastuttavaa hakea uutta inspiraatiota hiustenhoidon ammattilaisilta. Remington Suomi järjesti aamulla Style Bar -tilaisuuden, jossa lanseerattiin Your Style Styler Kit  ja jokainen sai testata laitetta käytännössä. Tykkäsin tuotteessa sen pyöröharjasta, sen sijaan sauvakiharrin ei ole juttuni. Enimmäkseen suosin muutenkin suoristusrautaa sileän lookin aikaansaamiseksi. Ja sekin on tällä säällä yhtä tyhjän kanssa, kun tukka lässähtää ja taipuu kiharalle heti ovesta ulos astuttaessa. Mutta…

Remington Lead Hair Stylist Mariela Sarkima antoi Top 3 vinkkinsä syksyn kuumimpien kampausten tekoon.

1. Wet look. Vinkki: Laita geeliä joko vain hiusten sivuille tai päällisosaan ja anna takaosan valua luonnollisena pitkin selkää. Älä siis turhaan geelaa tai suoristele koko päätä. Koko pään geelaus voi toimia catwalkilla, mutta ei arjessa. Geelatussa hiuksessa pitää olla struktuuria, ettei se ole pelkkä lehmännuolaisu. Voit puristella luonnonkiharoita ja jättää latvat luonnollisen näköiseksi. Muista: Business in front ja party in back.:)

2. Tuulentuivertama lainekihara. Vinkki: Älä kohota tyveä, koska Suomen syksysssä se lässähtää kuitenkin. Taivuta vain latvoja luonnollisesti ja tee tuulentuivertamasta lookista se juttu. Tyvipuuteri ja kuivashampoot käyttöön! Monilla brändeillä on myös next day -tuotteita, eli kuivajakoisia suihkeita ja kiinteitä, joilla latvat saa ojennukseen. Jätä suolasuihkeet kesään. Tee esimerkiksi laineet alle, kuivashampoo tyvelle ja rakennesuihke latvoille.

3. Yksinkertaiset kampaukset. Ensi keväänä ja jo tulevalla juhlakaudella tullaan näkemään paljon yksinkertaisia ponnarikampauksia. Marc by Marc Jacobsin näytöksessä oli tosi makea kolmella ponnarilla toteutettu kampaus. Vinkki: Yksi ponnari niskaan, toinen keskelle takaraivoa ja kolmas keskelle päälakea. Sen jälkeen tehdään twisted loop ja voilá. Itselläni meni siihen 2 minuuttia. Voi myös tehdä Pikku Myy -nutturan with a twist. Ponnari ja solmu pohjalle ja jotain jujua siihen.

Lyhyihin hiuksiin Mariela suositteli ysärilookia kerrostuksineen ja sanoi, että lyhyissä ”kaikki menee läpi”. Poikamaiset hiukset kannattaa yhdistää punaisiin naisellisiin huuliin.

Väreistä hotteja ovat pastellisävyt ja erityisesti lila. Syksy on violetin vallankumous!

Mariela näytti, miten laittaa tukan aamuisin kahdessa minuutissa.

Aamulla au naturel tilaisuuteen tullessani suoraan sateesta.

Aamiainen peilin edessä ja sitten kähertämään.

Kalvosulkeiset.

Tukka oman käden ja harjakihartimen jälkeen. Kaipaisi vielä kiiltoa ja suoristusrautaa, sanon minä.

Lisää kalvosulkeisia.

Näillä leikimme.

Arvostan suuresti kommenttiasi!