Wellan uutuudet!

Moi,

Olin eilen aamulla Wella Studiolla kuulemassa uusista hiustrendeistä ja tuoteuutuuksista. Mieleen jäivät kauden kolme trendiväriä, jotka ovat 1. Sinapinkeltainen(Honey Mustard)  2. Häränverenpunainen ja 3. Harmaa. Ei ainakaan ykköstä tai kolmosta tähän kuontaloon! Punainen on kyllä aina ollut lähellä sydäntäni. Se on vain hieman työläs siinä mielessä, että kuluu ja haalistuu nopeasti pois, joten väriä saa olla aika usein lisäämässä. Kotivärjääjät: Muistakaa hanskat, jollette halua samaa kohtaloa kuin mulla pari viikkoa sitten. En käyttänyt hanskoja ja tuloksena oli lilat kädet, jotka kyllä onneksi muuttuivat aika nopeasti hankaamalla normaalinvärisiksi. 

Elements taas on Wella Professionalsin ensimmäinen tuotesarja, joka ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja eikä keinotekoisia väriaineita. Kiva, että Wellaltakin siis tulee ekovaihtoehto. Wella on kehittänyt NuTree-yhdisteen, jonka sisältämä luonnollinen puu-uute on voimakas antioksidantti, joka auttaa vähentämään vapaiden radikaalien haittavaikutuksia. Yhdisteen pantenoli auttaa sitomaan kosteutta hiuksen sisään. Lopputuloksena hiusten tulisi näyttää sileiltä, terveiltä ja ravituilta juurista latvoihin.  Tuoksun inspiraationa toimivat amatsonin puut ja kukat. 

Lahjakassissa oli siis kyseisen sarjan shampoo ja hoitsikka(kuvat ja tiedot alla), sekä lisäksi korjaava naamio, joka auttaa palauttamaan ja säilyttämään hiuksen rakennetta ja luonnollista vahvuutta awkä Leave-In Spray: pyyhekuiviin hiuksiin käytettävä kevyt hoitosuihke, joka auttaa selvittämään takkuja ja suojaamaan hiuksia päivittäisiltä vaurioilta. Kerron mielipiteitä, kun olen testannut. Wella Professionals Elements -tuotteet ovat saatavilla Wella-kampaamoista lokakuusta alkaen.

Renewing Shampoo: ravitseva shampoo, joka ylläpitää hiusten kosteutta juurista latvoihin. Suositushinnat  ovat 18,90 euroa (250 ml) ja 5,10 euroa (30 ml:n matkakoko).

    

 Renewing Conditioner: kevyt hoitoaine, joka vahvistaa hiuksia sisältäpäin ja auttaa ylläpitämään hiusten luonnollista elinvoimaa. Suositushinnat ovat 22,90 euroa (200 ml) ja 5,10 euroa (30 ml:n matkakoko).

Wellan ja viestintätoimisto Hill&Knowltonin porukkaa.

Instagram-sukupolven Instamat!c – värit tulevat myös.

Platinan hohtoa vaaleille kutreille.

Makeita leikkauksia, kunnon kerrostuksia, me like!

Siinä on ainakin sitä sinapinkeltaista vasemmalla.

Arvostan suuresti kommenttiasi!