Avonin meikissä!

Hauska selfie mahdollistui jättimäisen selfiekepin ja Myposen avulla.

Keskiviikko-illan piristys oli Avonin bloggaaja-ilta, jossa esiteltiin kauden uutuustuotteet, herkuteltiin, meikkailtiin ja juotiin skumppaa. Viimeisestä tällä kertaa ihme kyllä kieltäydyin ja kieltäydyin tänään jo TOISTAMISEEN. Olin päivällä Valkeakosken kaupunginteatterin pressissä, jossa tyydyin appelsiinmehuun, vaikka tarjolla oli kuohuvaa, hmm. Mikäköhän raivoraitis musta on tulossa?! Tai sitten osaa enää pitää hauskaa….tai no, olinhan kuitenkin töissä ja illalla hakemassa lasta kaverin luota, joten en halunnut tuoksahdella viinaksilta ja joutua selittelemään työmaajuopottelua kunnon kansalaisille, jotka eivät välttämättä ymmärrä tätä toimittajien ja bloggaajien ammattitautia. Sori vaan kollegat! Tätä on siis aikuisuus. 


Mutta Avonin ilta oli siis ihana ja onnistunut. Sain kevyen meikin, kuulin uudistuneista nettisivuista, sekä siitä, mitä Avonin osastolla tapahtuu I Love Me -messuilla viikon päästä viikonloppuna. Siellä tulee olemaan ainakin huulipunan ja ripsarinvaihtopiste, jonne voi jättää vanhan huulipunansa tai ripsarinsa ja saada Avonin uutuustuotteet tilalle. Tiesitkö muuten, että ripsari pitäisi vaihtaa uuteen joka kolmas kuukausi?! 

Tavallaan järkytyin tästä tiedosta, vaikka olen sen joskus aiemminkin kuullut, koska olen todella huono luopumaan rakkaista ”ystävistäni”, paitsi tietenkin, jos ne kuluvat/kuivuvat loppuun. Messuilla tulee olemaan myös sama jättimäinen selfiekeppi ja fotoseinä, joiden avulla otin yllä olevan kuvan. Nähdään messuilla!
Uudessa kuvastossa on satoja herkullisia tuotteita.
Nälkää ei tarvinnut tilaisuudessa nähdä.
Illan menu.
Kevyessä kenttämeikissä lähinnä freesattiin pohja ja kokeiltiin uusia huulipunasävyjä. Minulle valittiin spotlight coral -sävy Avon Luxe -sarjasta. Mitä tähän voi muuta sanoa, kuin että anna naiselle se oikea huulipuna ja hän voi valloittaa maailman!

Arvostan suuresti kommenttiasi!