Täydellinen nollaus paratiisisaarella!

Täydellinen nollaus on käynnissä täällä Koh Changin saarella. Saavuimme mestoille toissapäivänä ja pakko sanoa, että täällä on ihmisen hyvä olla. Vaikka sata kertaa Thaimaassa on oltu, niin todettakoon, ette tätä varmempaa lomakohdetta juuri ole. Varma aurinko, palvelut, ruoka, turvallisuus, jne. Olo on kuin Herran kukkarossa, eikös sitä niin sanota? Löysimme myös uuden helmihotellin, jossa majailemme: Emerald Coven, jota voi suositella vaativammallekin matkailijalle.

Silloin, kun päivän vaikeimpia valintoja ovat ne, menisitkö uimaan, jäisitkö aurinkovarjon alle vai varaisitko spa-hoidon, tiedät olevasi lomalla. Ja koko hektisen työsyksyn ja ankean Suomi-meiningin jälkeen(tarkoitan lähinnä maan yleistä ilmapiiriä juuri nyt kurjasta taloustilanteesta puhumattakaan) on enemmän kuin ihanaa paeta tänne huojuvien palmujen alle. En halua palata, eikä onneksi ihan pian tarvitsekaan, lomaa on jäljellä vielä 20 päivää. Ah! Joulu vaihtuu täällä Changilla ja uusi vuosi Bangkokissa.

Chang tarkoittaa muuten norsua, eli tämä on Norsusaari. Norsuja täällä onkin useita ja heistä pidetään suht hyvää huolta, eivät siis ole pelkästään rääkättyjä turstien hupileluja. (mitä aluksi pelkäsin). Onnellisimmillaanhan eläin olisi vapaana luonnossa, mutta se onkin jo toinen juttu se.

Ja jottei lomakateus aivan vallattomaksi yltyisi, todettakkoon, että olen ollut kauheassa köhässä koko  ajan. Toin Suomesta jonkun pöpön, joka paheni täällä ilmastoinnista ja yksi antibioottikuuri on jo mennyt kurkusta alas. Juon myös kamalan makuista thai-yskänlääkettä aamuin illoin. Mutta silti: Vapaus, Loma!

Maistuisiko drinkki?

Näkymä hotellin parvekkeelta iltavalaistuksessa.

Hotellissa on aika mukava spa. Kävin testaamassa soul balancing- hoidon, ja kylläpä balansoitui sielu. 

Juu, ja tämmöisen äärellä on ihan kiva iltauinnille pulahtaa.

Arvostan suuresti kommenttiasi!