Tunnelmakuvia Radio Gaalasta!

Ajattelin ilahduttaa teitä, kun käytössäni kerrankin on ammattilaisen ottamia tunnelmakuvia yhdestä vuoden kivoimmista gaaloista. Itsehän ei työn touhussa kerkeä sellaisia juurikaan ottaa. Jonkun hätäisen joskus. 🙂 Viime vuoden parhaita radiontekijöitä juhlittiin siis perjantaina Radio Gaalassa. Ammattilaistuomariston ja radioasemien valintojen sekä yleisöäänien perusteella RadioAwards-palkinnot jaettiin 18 eri kategoriassa parhaille radioammattilaisille, -kanaville ja levy-yhtiöteollisuudelle. 

Parhaaksi radiojuontajaksi yleisö valitsi jo kuudennen kerran Radio Suomipopin Jaajo Linnonmaan. Vuosia Aamylypsy-show’ssa yhdessä Linnonmaan kanssa työskennelleet Juha Perälä ja Anni Hautala löytävät helposti syyt työkaverinsa loppumattomalle suosiolle kuten myös ohjelmansa voitolle.
– Se on se itsestä antaminen – liikaakin. Ja aitous, Perälä ja Hautala totesivat.

Linnonmaa iloitsi voitosta rauhallisin mielin.

– Olen tehnyt niin paljon töitä tämän palkinnon eteen, etten osaa tuntea huonoa omaatuntoa. Jos joku muu vielä voittaa tämän palkinnon joskus, toivon että hänkin tekee sen eteen yhtä paljon töitä. Itse aion voittaa niin kauan kun näitä hommia teen, Linnonmaa summasi tuntojaan.

Vuoden parhaaksi radiobiisiksi nousi yleisön äänien perusteella JVG:n ”Tarkenee” -kappale.

Tuomaristo teki puheenjohtajansa, musiikkivaikuttaja Wemppa Koivumäen, johdolla voittajavalinnat 12 eri kategoriassa. Vuoden paikallisradioksi valittiin Radio Ramona länsirannikolta ja valtakunnalliseksi radioksi Radio Suomipop. Tuomaristo kiitteli voittajakanavien määrätietoisuutta ja intoa.

Parhaana radiotoimittajana palkittiin Anna Perho (Supla, Nelonen Media), ohjelmapäällikkönä Kristiina Komulainen (LOOP) ja pitkän radiouransa musiikkipäällikkönä tehnyt Mikko Harjunpää palkittiin Kultainen mikrofoni -erityispalkinnolla.

Tässä Jere Satamon ottamia kuvia ravintola Apollossa järjestetystä illasta. Lisää hänen kuviaan löydät osoitteista: www. jeresatamo.com / www.facebook.com/jeresatamophotography

 ’Radiogaala16 / Jere Satamo´ 

Jussi 69.  ’Radiogaala16 / Jere Satamo´ 

Reino Nordin ja Eveliina. ’Radiogaala16 / Jere Satamo´ 

 ’Radiogaala16 / Jere Satamo´

Kristiina Komulainen. ’Radiogaala16 / Jere Satamo´ 

 ’Radiogaala16 / Jere Satamo´ 

 ’Radiogaala16 / Jere Satamo´ 

 ’Radiogaala16 / Jere Satamo´ 

 ’Radiogaala16 / Jere Satamo´ 

 ’Radiogaala16 / Jere Satamo´ 

Arvostan suuresti kommenttiasi!