Tyylitsekkaus Martina Aitolehti!

Viikonlopun tyylitsekissä on viihteen monitoiminainen Martina Aitolehti, jonka tapasin eilen Tesla Charity Dinner Gala -hyväntekeväisyyskampanjassa Kalastajatorpalla. Näin hän kuvailee tyyliään: Arkeni on hektistä ja treenaan paljon, joten suosin silloin mukavia vaatteita; en esimerkiksi käytä korkkareita, vaan vedän lenkkarit tai Converset jalkaan. Tilaisuuksiin laittaudun toki viimeisen päälle, eikä ylläni yleensä näe samaa asua kahta kertaa. Olen vaatehamstraaja ja se näkyy kukkarossa sekä valtavassa vaatehuoneessani, joka pursuaa liitoksistaan. Joudun tyhjentämään varastoja joka kesä kirppareilla. Ostan mielellään laadukkaita farkkuja, kenkiä, laukkuja ja takkeja ja yhdistelen niitä halvempiin merkkeihin, kuten Zaraan, Gina Tricotiin, jne. Rakastan nettikauppoja, kuten Nelly.comia, josta tekee todella hyviä löytöjä. Rakastan myös merkkilaukkuja, joista esimerkiksi Louis Vuittoneita minulta löytyy useampi. Olen viime vuosina aikuistumisen ja äitiyden myötä hionut tyyliäni klassisemmaksi ja naisellisemmaksi. Tällä hetkellä lempivärini on valkoinen. 

Olen ihaillut Madonnan kameleonttimaisuutta ja tyylitajua koko ikäni. Jenni Vartiainen on suomalaisista julkkiksista omannäköisensä ja siksi ihailen häntä. En kuitenkaan matki häntä tai ketään muutakaan. Siksi minulla ei varsinaisesti ole tyyliesikuvia. Suomalaisia julkkiksia ei voi muutenkaan verrata ulkomaisiin, koska heillä on käytössään stylistien armeija, joka pitää huolta siitä, etteivät he ikinä epäonnistu punaisella matolla. Meillä joutuu yleensä tekemään valinnat ihan itse.

Tätä en pistäisi päälleni mistään hinnasta: Mitään överiä bling bling -röyhelömekkoa tai printtipaitaa. Näytän överivaatteissa naurettavalta. Haluan olla näyttävä, mutta tyylikäs.

Oma arvio: Martina on yksi tyyliltään kansainvälisimpiä suomalaisjulkkiksia: hän taitaa juhlapukeutumisen salat ja säväyttämisen gaaloissa. Hän onnistuu kerta toisensa jälkeen vakuuttamaan valinnoillaan. Upea aikuinen nainen, joka tietää, mikä häntä pukee ja mikä ei.

Martinan yllä eilen nähtiin Meslewin mittatilausmekko, joka puki häntä täydellisesti.

Arvostan suuresti kommenttiasi!