Chanel-rakkautta!

Miten voi niin pieni asia kuin hyvä laukku tuottaa niin paljon iloa ja tyytyväisyyttä? Joo, tiedän, että kuulostaa ehkä pinnalliselta, mutta toisaalta jos materia tekee edes hetkeksi onnelliseksi ja saa unohtamaan muut murheet, niin eikö se ole sen arvoista?
Voin omalta kohdaltani todeta, että olen käynyt läpi sen verran rankan lapsuuden ja muutenkin tuulisen nuoruuden(johon on toki myös mahtunut paljon hyvää), että osaan nykyään nauttia elämän antimista ilman huonoa omaatuntoa tai leimautumista pinnalliseksi. Osaan kyllä uida myös syvissä vesissä – believe me! Mutta blogissani en aio sitä ainakaan toistaiseksi tehdä, sillä tarkoitus on piristää ja tuoda inspiraatiota, ei masentaa tai latistaa, mikä Suomessa tuntuu liian usein olevan tapana.

Rakastan kauniita asioita ja Chanel on yksi sellaisista. Olen ”Chanel-tyttö” henkeen ja vereen. Harmi vain, että se on melko kallis harrastus, mutta jälleen kerran: jos joku asia saa joka kerta hymyn huulillesi ja hyvän fiiliksen, kun otat sen käyttöön, niin eikö se olekin sen arvoista?

Kiittäkäämme siis muodin supertähteä Coco Chanelia hänen uskomattomista saavutuksistaan naisten pukeutumisen saralla. Chanelin asuste upgreidaa asun kuin asun ja tuo kulkuun ripauksen lisää ryhtiä ja arvokkuutta.

Iloitkaamme kauniista asioista hyvällä omallatunnolla ja muistakaamme auttaa myös muita. Sain tällä viikolla taas muistutuksen elämän arvaamattomuudesta erään läheisen poismenon kautta. Kaikki voi päättyä jo huomenna. Joten, nauttikaamme!

Pahoittelut ryppyisestä asusta. Olin helteisessä Pariisissa Chanelin liikkeessä sovittelemassa.

Uusi lempparini, jonka siis löysin Pariisista pitkän etsinnän jälkeen. Mini retangular hopeisin ketjuin. Palautin WOCin, koska se oli liian pieni käyttötarkoituksiini.

Ostosten kanssa Pariisin katuvilinässä tyttären kanssa.

Mallinukke Chanelin myymälässä Avenue Montaignella.

Ihanat saappaat! 
Ja upeat Camellia-sandaalit!

Arvostan suuresti kommenttiasi!