Lumenen uudet kasvot!

Olin eilen upeassa lanseeraustilaisuudessa, jossa Lumene paljasti uudet kasvonsa. Juhlapaikkana oli legendaarinen Valkoinen Sali ja tunnelma oli hienostunut ja kansainvälinen. Lumenen päälanseeraus tapahtui aiemmin New Yorkissa kattoterassilla. Oisinpa saanut olla siellä! Mutta oli tämäkin upea kokemus. Lumene tähtää uudistuksellaan voimakkaammin kansainvälisille markkinoille Suomea unohtamatta. Pakkausten muotokieli on tätä päivää. Mielestäni onnistunut uudistus.

Ystäväni Onerva Österbergin kanssa tilaisuudessa. Dress code oli nordic chic. itselläni H&M (mekko, kengät) meets Chanel(laukku, aurinkolasit) tällä kertaa. Ihan toimiva yhdistelmä, vai mitä?
Toimittajakollega Satu Varjosen kanssa väliselfiellä. Hän tuottaa Huono Äiti-nettisivua.

Uuden Lumenen kasvona nähdään mm. Suvi Riggs. 
Pohjoisen lumo, puhtaus ja raikkaus brändätään uudessa kamppiksessa hyvin. Se vedonnee esim. amerikkalaisiin kuluttajiin eksoottisuudellaan.

Pakkaukset ovat saaneet uuden ilmeen ja tuotevalikoimiin on tullut Invisible Illumination -sarja.

Lumenen uusi kauneuslähettiläs Mariela Sarkima, jolla riittää tietotaitoa 17 vuoden ajalta.
Illan juontaja Tuija Pehkonen ”roustaa” beauty ambassadoria Mariela Sarkimaa.

Uudet tuotteet oli aseteltu houkuttelevasti esille ja niitä sai testailla.

Ja vielä yksi selfie. Nauroimme, että meille 40 ylittäneille on joku automaattikauneusfiltteri, kun kuvissa on itsessään heti tuollainen glow. Mutta yhtä kaikki, hyvin säilyneitä olemme, vaikka itse sanonkin!
Lisää mallailua.
Juhlavierailla oli hauskaa!

Arvostan suuresti kommenttiasi!