Katri Niskasen juhlapukunäyttelyn kuplivissa avajaisissa!

Olin eilen vaatesuunnittelija Katri Niskasen juhlapukunäyttelyn avajaisissa ravintola Salutorgetissa. Tilaisuudessa maisteltiin myös Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi lanseerattavaa Oodi Vapaudelle -viiniä, jonka etiketin Katri on suunnitellut.
Ilta oli onnistunut,  ihmiset hymyilivät ja puvut tietenkin olivat toinen toistaan upeampia. Perusmeno, laseja kilisteltiin, puheita pidettiin ja poskisuudelmia vaihdettiin. Ja minä hikoilin kuin pieni possu. (Lempivärini ei ole sattumalta musta.)

Loppujen lopuksi huomasinkin keskustelevani Salutorgetin äärimmäisessä nurkassa vaihdevuosista tv-kasvo Hanna Sumarin kanssa. Hän jos joku niistä tietää. Hän on kirjoittanut aiheesta lukuisia hulvattomia ja omakohtaisia blogipostauksia, kannattaa googlata. Minulla ne vasta ovat edessä, mutta epäilen välillä(lue: melko usein) jo ensioireita. 
– Kyllä sinä sitten tiedät, kun ne alkavat. Ei tarvitse ihmetellä. Susta tulee sellainen hormonihirviö, raivoava monsteri, Hanna lohdutti. 
Jaa, mutta enkö minä ole jo sellainen? Kysykää vaikka mieheltäni!

Ehkä omat hikoilukohtaukseni ovatkin psyykkistä laatua. Tai liittyvät kiinteästi pois leikattuun kilpirauhaseeni. Tänään kuitenkin selvisi eilisen hikoilun syy, kun mittasin kuumeen. Kausiflunssa, here I come!

Tässä Atte Kajovan upeita kuvia tilaisuudesta.

Kuvassa Social Winesin kaupallinen johtaja Liisa Tirronen kertoo Oodi Vapaudelle-viinin synnystä.

Oodi Vapaudelle -kuohuviini. 
Katrin pukuja, ah!

Salutorgetin ylellinen miljöö istuu loistavasti asiaan.

Samppanja-asiantuntija Essi Avellan, Social Winesin kaupallinen johtaja Liisa Tirronen ja meikämandoliino hikoilemassa taustalla.

Arvostan suuresti kommenttiasi!