Dubaissa pr-guru Marsan vieraana!

Olin eilen PR-toimisto Marsaanan perustajan Marsa Von Walzelin vieraana ja pääsin kurkistamaan aitoa dubailaista elämäntyyliä.
Hän on asunut kaupungissa 16 vuotta, joten hän on kävelevä Dubai-tietopankki. Hänen kattojen yllä sijaitseva asuntonsa sijaitsee arvostetulla Marina-satama-alueella, ihan huippuravitoloiden ja luksusjahtien kupeessa. Kolmen aikuisen pojan äiti jäi leskeksi muutama vuosi sitten ja asuu nyt kaksin chihuahuakoiransa Jimmy Choon kanssa. Lisäksi Marsalla on filippiiniläinen sisäkkö, jolla on oma huone ja kylppäri. Hän pitää kodin kunnossa, tekee ruokaa ja ulkoiluttaa koiran, kun bisneksiä hoiteleva Marsa ei ehdi. Sisäköllä on yksi vapaapäivä viikossa. Dubaissa sisäkköjä on kaikilla, vaikka meistä se toki tuntuu eksoottiselta ja ylelliseltä. Marsa siis pyörittää Marsaanaa täältä käsin ja hoitaa samalla useiden eri suomalaisyritysten lobbausta ja viestintää.(Muun muassa Fiskars ja Kone). Marsan tarina mäntyharjulaisesta maalaistytöstä missikisojen kautta aatelisen miehen vaimoksi ja menestyväksi kosmopoliitiksi hakee vertaistaan ja mielenkiintoisia tarinoita kuunnellessani tokaisinkin hänelle, että muistelmat olisivat paikallaan. Marsa ei suoralta kädeltä muistelmista innostunut, mutta ehkäpä joku päivä. Hänen asuntonsa oli valoisa ja sieltä oli upeat maisemat yli urbaanin bisnescityn. Hänen toimistonsa sijaitsee kivenheiton päässä asunnolta ja palavereihin hän kaasuttelee upealla maasturillaan. Siemailimme terassilla etelä-afrikkalaista valkoviiniä ja maistelimme sisäkön valmistamia pikkusuupaloja jutustelumme lomassa. Marsa on ikäisekseen hyvin säilynyt kaunis nainen, joka hoitaa kuntoaan joogaamalla, sekä pelaamalla tennistä ja golfia. Dubaissa asuu noin tuhat suomalaista pysyvästi ja paikan suomalaisnaisten yhteisö on tiivis. Minutkin kutsuttiin ylihuomenna pitkälle ja kostealle perjantaibrunssille ja sen jälkeen diskoon. Katsotaan,tartunko tarjoukseen.  Upea kokemus kaikenkaikkiaan. Voisin tottua tähän!

Se tunne, kun aurinko vihdoin tulee esiin monen pilvisen päivän jälkeen. Takanani näkyy Burj Al Arab, maailman ainoa 7 tähden hotelli.
Marsan parvekkeelta oli hulppeat näköalat ja vähän korkeanpaikankammoista otti vatsanpohjasta myös.

Hurmaava herra Jimmy Choo.
Asunnon sisustus on vaalean tyylikäs ja seinillä oli korkeatasoista taidetta, muun muassa aito Picasso. (Ei tässä kuvassa).

Arvostan suuresti kommenttiasi!