Tyylitsekkaus: Erika Vikman!

Eilen alkoi uusi Iholla-kausi ja sen myötä ruutuun saapuu viisi viehättävää nuorta naista. Yksi heistä on hallitseva tangokuningatar Erika Vikman, 24. Näin hän kuvailee tyyliään:

Tyylini on klassisen, rohkea ja tyttömäinen. Minulla on mittava keikkavaatearsenaali. Olen kerännyt kaikenlaista hienoa keikkarelettä ulkomailta, kirppareilta sekä nettikaupoista. Tykkään yhdistellä uutta ja vanhaa. Stailaan itse itseni.

Asusteista rakastan kenkiä! Ja korkoa pitää olla: kiilaa, tolppaa, stilettoa. Koroista tulee ryhdikäs olo. Minulla on kymmeniä korkokenkiä. En ole merkkilaukkujen perään. Ostin ensimmäisen merkkilaukkuni viime viikolla, sellaisen pienen Guessin kirkkaanvihreän laukun, koska tarvitsin sen baariin. Käytän mielelläni koruja ja näyttäviä vöitä.

Lähikauppaan sujahtelen ilman meikkiä, mutta muuten laittaudun aina ihmisten ilmoille. Kadehdin Sini Sabotagen vaatehuonetta, hän on tyyli-ikonini Suomessa. Ulkomaisista ihailen Cara Delevigneä, sekä Kylie Jenneriä.  Tykkään myös todella paljon Lady Gagasta. En kylläkään ehkä lähtisi niin paljon revittelemään kuin hän. 
Ihailen myös vanhoja Hollywoodtähtiä, kuten Brigitte Bardota.

Tätä en laittaisi päälleni mistään hinnasta: Lökäpöksyjä, eli pieruverkkareita! Kireitä treenihousuja käytän kyllä.

Tapasin Erikan Why join the Navy… -kahvilassa Iholla-sarjan pressissä noin kuukausi sitten.

Arvostan suuresti kommenttiasi!