Veitsettömässä kasvojenkohotuksessa!

Tässä iässä, keski-ikäisenä, alkaa länsimainen nainen(eivät tietenkään kaikki) viimeistään miettiä suhdettaan kauneuskirurgiaan. Monelle on kova paikka, kun iho löystyy ja paikat alkavat pikkuhiljaa roikkua. Kehomme on temppelimme, mutta tärkein sijaitsee korvien välissä. Kaikki muu rapistuu, se on luonnon laki. Mielestäni pääasia on pitää mielensä ja sielunsa kauniina ja elinvoimaisena. 

Olen aina ollut luonnollisuuden kannalla, ja mielestäni rypyt vain tekevät ihmisestä mielenkiintoisemman ja kauniimman. En siis menisi kirurgin veitsen alle kuin esim. rintasyövän yhteydessä. Kamala esimerkki, mutta ymmärtänette pointin. Otankin siis aina ilolla vastaan kaikki luonnonmukaiset kauneushoidot. Erääseen sellaiseen pääsin tutustumaan perjantaina kauneushoitola Minna Dahlassa Helsingin Mikonkadulla.


Take Ten on patentoitu hoitomenetelmä ja se lupaa ainutlaatuisia kasvoja kohottavia ominaisuuksia veitsettömästi ja kivuttomasti.

Se on kehitetty kasvolihasten toiminnan, kunnon, verenkierron ja aineenvaihdunnan parantamiseksi ja menetelmän avulla voidaan kasvattaa kasvolihasten lihasmassaa.  Take Ten toimii Baxendale Wave-sähköaallolla (patentoitu) ja käyttää milliampeereja, jotka ovat tuhat kertaa tehokkaampia kuin yleisemmin käytetyt mikroampeerilaitteet. Hoito on oiva esim. kasvohalvauspotilaille, joiden keskuudessa on saavutettu huimia hoitotuloksia.

Kukapa ei aina haluaisi olla nuori ja terve? Hymy on muuten oiva nopea kasvojenkohotusvinkki.

Ennen hoitoa. Iho on väsyneen ja hieman velton oloinen. Suru on tehnyt tehtävänsä, olen itkenyt edesmennyttä tätiäni koko aamupäivän ja edellisen päivän. 

Kasvoilleni kiinnitettiin anturit, jotka lähettivät sähköimpulsseja. Kasvoni jumppasivat täydellä teholla. Kieli oli pidettävä hampaiden takana, ettei puraise sitä vahingossa, kun lihaksisto toimii ilman, että sinä annat sille käskyt. 12 minuuttinen hoito oli aika hurjakin kokemus, mutta ei sattunut yhtään ja jälkeenpäin olo oli rentoutunut ja virkistynyt.

Jälkeen. Kauneushoitola Minna Dahla siis tekee hoitoja hintaan 69€ kerta, 10x sarja -10%, ja nyt kevään ajan tutustumishoidon saa hintaan 35€ kerta. Itse mietin vielä, otanko sarjakortin, tykkäsin kyllä tuosta yhdestä tutustumiskerrasta, jonka sain blogiyhteistyönä. Yhden kerran perusteella on kuitenkin mahdotonta sanoa, kuinka paljon hyötyisin hoidosta. Ainakin varmasti verenkierto kasvojen alueella paranisi, väri tervehtyisi ja varmasti kiinteyttäkin tulisi lisää.

Kaunis hoitola sijaitsee Mikonkadulla. Minnalla on yli 20 vuoden kokemus hoitolatyöstä.

Lisätietoja hoidosta:

Patentoitu hoitomenetelmä 

Take Ten hoito on kehitetty nimenomaan kasvojen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kasvolihasten kunnon parantamiseen ja ylläpitämiseen sekä kasvojen lihaksiston iän myötä pienentyneen lihasmassan palauttamiseen. Hoitomenetelmä on patentoitu “kasvolihasten jälleenrakennusmenetelmänä”. (muscle restructuring system)

Take Ten hoidolla voidaan edesauttaa kasvohalvauksesta kärsivien henkilöiden paranemista mutta hoitoa voidaan käyttää turvallisesti myös terveiden henkilöiden kasvolihaksiston kuntouttamiseen ja kasvolihasten lihasmassan kasvattamiseen takaisin “nuoruuden mittoihin”. 

Take Ten hoito parantaa kasvojen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kontrolloitu lihasmassan kasvattaminen kiinteyttää ja kohottaa kasvoja. 

Tästä on etua sekä kasvohalvauksesta kärsiville että kaikille niille, jotka haluavat huolehtia kasvojensa hyvinvoinnista ja nuorekkaasta ulkonäöstä. 

Kosmeettisena etuna Take Ten kasvolihasten kuntoutushoidosta on nuorentunut ulkonäkö ja kasvojen alueen ihon, kudosten ja lihaksiston hyvinvointi. 

Kasvohalvauspotilaille Mediwave hoidosta on kliinisten kokemusten mukaan suurta hyötyä. Kasvolihasten kunto ja toimintavalmius voidaan ylläpitää vaikka halvaus estää niiden luonnollisen harjoittamisen. 

Mediwave Take Ten hoito on turvallista ja normaalisti täysin kivutonta.

Tri Ronald Baxendale:
Take Ten hoitomenetelmän kehittäjä tri Ronald Baxendale on eräs maailman johtavista neurofysiologeista. Hän työskentelee Skotlannissa, Glasgown yliopistossa. Ronald Baxendale on erikoistunut tutkimaan ja kehittämään hoitomenetelmiä potilaille joiden lihasmassa ja lihasvoima ovat jostain syystä heikentyneet. Tri Baxendalen tutkimuksia on julkaistu alan arvostetuissa ammattilehdissä ja hänen kirjoituksiaan on julkaistu yli
100 kertaa johtavissa lääketieteellisissä lehdissä eri puolilla maailmaa.

Arvostan suuresti kommenttiasi!