Fuel Fandangon keikka Stockan uudella kattoterassilla!

Viikonloppuna Maailma kylässä -festareilla esiintynyt espanjalaisduo 
Fuel Fandango heitti perjantaina eksklusiivisen keikan pienelle kutsuvierasjoukolle upouudella Stockmann Roof -ravintolan kattoterassilla. Pääsin tsekkaamaan bändin soundcheckin lisäksi(oli kiire Altaalle työkeikalle)uuden Roof-terassin, joka saa kyllä täältä vahvan yläpeukun. Avoin kattoterassi on aurinkoisella säällä kokemisen arvoinen. Se on toinen juttu, kuinka monta aurinkoista päivää Suomen kesään mahtuu. Sateella voi vetäytyä pari askelta alemmas katetulle 190-paikkaiselle terassialueelle, josta on kivat maisemat kaupungin katuvilinään. Sisään Stockmann Roof -ravintolaan mennään omasta sisäänkäynnistä Pohjois-Espan puolelta.

Iltapäivän teema oli seuraava: Paikalle ylemmälle kattoterassille oli kutsuttu 43 vierasta, joille tarjoiltiin Liqor 43-drinkkejä ja joille Fuel Fandango soitti 43 minuutin keikan. Alempi terassi oli asiakkaiden tavallisessa käytössä tilaisuuden ajan. Suomen kesä tarjosi taas kaikkea maan ja taivaan väliltä, eli ilma oli yllätyksiä täynnä ja sateen riski oli suuri. Ennen tilaisuuden alkua kuulemma rakeitakin tuli taivaalta ainakin jossain päin Helsinkiä. Mutta itse 43 minuutin keikan ajan sää oli onneksi suosiollinen. Espanjalainen kiihkeä musiikki, aurinko, iloiset ihmiset ja kupliva juoma = ei huono yhdistelmä kesän aloitukseen. Katsoin muuten eilen pitkästä aikaa VickyChristinaBarcelona-elokuvan ja ah! siinä Javier oli kuumempi kuin koskaan(miltei kuumempi kuin livenäkään). I need Spain! Jonne olen lähdössä kesäkuun toisella viikolla…

Näyttelijä Krista Kosonenkin piipahti paikalla.
Ihania tapaksia.
Yksityiskohtiin oli panostettu.
Lääkäri Emilia Vuorisalmi juonsi osin espanjaksi (hatunnosto) tilaisuuden.
Esiintymislava.

Fuel Fandangon perustivat vuonna 2009 tuottaja ja DJ Ale Acosta sekä laulaja Nita, jonka tausta on erityisesti flamenco- ja copla-laulussa. Kotimaassaan suursuosiota nauttiva yhtye on kasvattanut itselleen laajan fanikunnan ympäri Eurooppaa. Duo on tehnyt yhteistyötä supertähti Jamie Cullumin sekä muun muassa Florence and the Machinea tuottaneen Duncan Millsin kanssa. 

Aurinko paistoi ja ihmisillä oli hauskaa.

Arvostan suuresti kommenttiasi!