Ihana nainen-kuvauksissa!

Jos haluat rakastua itseesi, suosittelen seuraavaa: Kokeile Ihana nainen -hemmottelupäivää yksin tai ystävän kanssa. Se sopii myös upeaksi yllätyslahjaksi läheiselle. Esimerkiksi uuden vaatekerran kokoisen summan voit siis sijoittaa myös kestävämmin. Saat itsestäsi tai läheisesi saa ihanat kuvat loppuelämäkssi. Kuvat, jotka antavat sinulle sisäistä voimaa ja varmuutta omasta viehättävyydestäsi.

Kokeilin itse tätä, koska oma itsetuntoni ei ole juuri tällä hetkellä parhaimmillaan. Painan tällä hetkellä enemmän kuin koskaan, enemmän kuin esim. raskauden jälkeen. En ehdi liikkua tarpeeksi ja pitää huolta itsestäni. Elän siis melko stressaavaa elämää. Mutta kuten joku mediassa hienosti äskettäin tokaisikin, on painosta puhuminen sangen epäkiinnostavaa, joten ei siitä sen enempää. Pointtini siis on, että vaikka itse nyt 45-vuotiaana olen jo monessakin mielessä painovoiman uhri, ei se estä minua nauttimasta naisellisuudestani. Olen kaikenkaikkiaan varmempi itsestäni kuin kaksi- tai kolmekymppisenä, jolloin todella kärsin ulkonäköpaineista. Arvotin itseäni sen mukaan, miltä milloinkin näytin ja olinko ehkä lihonut gramman tai turvoksissa. En kylläkään antanut itseni lihoa, syömishäiriöni piti siitä huolen. No, onneksi elämä on nykyään tasaisempaa, olen terve ja keskityn olennaiseen. Enkä tuijota vain omaa napaani. Minulla on ihana lapsi, ihana perhe. Onni on tässä ja nyt, vaikka sitäkin on välillä vaikea nähdä.

Mitä niissä kuvauksissa sitten tapahtuu? Ihana Nainen -elämys on hemmottelua ja sinä olet keskipisteessä. Saat nauttia naiseudestasi samalla kun ammattilaisten huomio on sinussa. Koko elämys tehdään sinun ehdoillasi, ammattilaiset auttavat sinua löytämään parhaan itsesi. Ihana Nainen -elämys on parhaimmillaan voimakas ja merkityksellinen, pitkälle kantava kokemus, josta jää konkreettisia, kauniita muistoja.

Paikalle mennään puhtain kasvoin ja mukaan saa ottaa lempivaatteitaan. Helsingin Kalasatamassa sijaitsevassa studiossa kyllä on myös paljon kuvausrekvisiittaa, esim. kuvauspaitoja, korsetteja ja tylliä, joista voi rakentaa näyttäviä hameita, kuten omassa tapauksessani. Sinut meikataan toiveittesi mukaisesti ja saat valita kaksi eri kuvauslookia. Itse valitsin rokin korsettilookin ja toisena värikkään Frida Kahlo -lookin.

Huippukuvaajat Niina Stolt ja Mirkku Merimaa saavat ujoimmankin poseeraajan vapautumaan kameran edessä. He kannustavat, tietävät oikeat kuvakulmat ja lopputulos on yleensä upea. Mene luottavaisin mielin siis! He ovat koonneet kirjankin kuvaamistaan eri-ikäisistä naisista. Kirjassa kerrotaan kunkin kuvattavan tarina ja niitähän riittää. Varsinkin vanhemman polven naisihmiset eivät ole välttämättä tottuneet satsaamaan itseensä tällä tavoin. Monella on taustallaan traumoja ja kriisejä, ja moni tuntee itsensä ensimmäistä kertaa kauniiksi, mikä voi olla koko elämää eheyttävä kokemus. Kaikki Ihana nainen -elämyksen infot löydät täältä.

Ihana Nainen on mielentila, hyväksynnän ja tyytyväisyyden olotila, jonka ammattikuvaajat tallentavat kuviksi. Koko asuni on paikan päältä kenkiä lukuunottamatta. Kuvat: Ihana nainen-elämys.
Studiolla oli paikalla vain naisia ja ilmapiiri oli hyvin lämmin. Siellä itkettiin(ilosta)ja naurettiin. Ihanat meikit teki Kaisa Stolt.
Kuvat: Ihana nainen-elämys.
Jokaisen naisen pitäisi saada kokea tämä. Kuvat: Ihana nainen-elämys.
Kuvauksissa sai myös hullutella. Laitoimme radion päälle ja salsaa soimaan! Kuvat: Ihana nainen-elämys.


2 Comments

 1. Hannele Lampela
  10.7.2017 / 04:20

  Nää kuvat on niin hienoja! Pitäisi itsekin osallistua tuohon kuvaukseen :). <3 Hannelehttp://www.rakkaudellahannele.fi

  • Mia Malmi
   12.8.2017 / 09:54

   Kiitos ja kyllä kannattaa! Upea elämys! <3

Arvostan suuresti kommenttiasi!