Lalli Savolaisen kesämallisto upeassa muotinäytöksessä!

Ensinnäkin: Haluan kiittää Toimittaja-bloggaaja-terapeutti Sanna Kiiskeä, joka Vastarannan Sanna Kiiski -blogissaan nosti esiin matkani Algeriaan ja jakoi tarinani lukijoilleen. Kiitos, olet upea ihminen ja suurisydäminen hyväntekijä, joka autat niin lapsia, aikuisia kuin hylättyjä koiriakin. Sannan monivuotinen blogi on täynnä viisasta elämänmakuista pohdintaa, täyttä tavaraa, joten kannattaa tutustua!

Sitten tämän päivän aiheeseen. Haluan aina blogissani nostaa suomalaista muotiosaamista ja parhaasta päästä sellaista edustaa naapurikadullani Iso-Roballa vaikuttava Lalli Savolainen, joka tunnetaan vaatesuunnittelijana, stylistina, sekä meikki- ja hiustaiteilijana. Lalli Savolaisen vaatebrändi LalliS ei seuraa muotia, vaan luo sitä.

Kokemuksesta voin kertoa, että Lallin vaatteet eivät vain näytä hyviltä, mutta myös tuntuvat korkealaatuisten materiaalien ansiosta. Valikoimasta löytyy niin hillittyä ja klassista designia upein kimonoin ja teatteritakein, kuin myös värikkäitä silkkileninkejä.

LalliS on itsevarmojen naisten valinta. Inspiraationsa hän saa juurikin Helsingin kaduilta upeista kaiken ikäisisitä naisista.

LalliS -kesämallisto 2017 esiteltiin viime viikolla Vanhassa Kauppahallissa. Näytöksen järjestelyistä vastasi Aperidiiva.

Kesän 2017 mallistoa inspiroi värikylläinen henkäyksenohut puuvilla sekä aiheena sudenkorento.

Keväinen kirsikankukka on inspiroinut suunnittelijaa. Näytöksen kokonaisuutta täydensi malleille suunniteltu flower paradise look; ruskettunut iho, kirsikanpunainen suu ja ruskea silmämekki.

Lisää inspiraatiota löydät Facebookista Lalli.S / Lalli Savolainen. Näytöskuvat otti Mikko Rajala.

 

 

Pitsiunelma, joka kelpaisi itsellenikin.

 

Maestro malleineen.
Naisellista pitsiä yhdistettynä maskuliiniseen Laukka-koruun, toimii.
Kirsikankukkateemaa Miss Suomi Shirly Karvisen yllä.

Näytöksen ehdoton showstopper. Tuo tullaan varmasti näkemään jonkun päällä kesän edustustilaisuuksissa.

 

Ihana vihreä.
Kokki Teresa Välimäki mallina polkadot-mekolle.
Mekko takaa.
Silkkikimono on Lallin tavaramerkkejä.

 

Valkoiset paitapuserot ja hopeiset nahkahameet saivat inspiraation Marko Björsin A. Tillanderille suunnitelemasta Laukka korusarjasta.
Takaa.

Arvostan suuresti kommenttiasi!