Päivän asu plus 20 itsetunnon kohotusvinkkiäni!

Itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on, on monelle vaikeaa. Itsekin olen sitä opetellut koko ikäni. Ilahduin, kun  80-vuotisjuhliaan viettävä Kalevala Koru otti käyttöönsä uuden sloganin ”Kesyttämätöntä kauneutta”. Mielestäni idea on mainio ja aloin heti miettiä mitä kesyttämättömyyden käsite omalla kohdallani tarkoittaa. Sitä ainakin, etten halua mennä mihinkään muottiin. Olen 45-vuotias nainen ja toteutan luovuuttani useilla elämänaloilla, myös tyylini kautta. Rakastan kukkia, värejä, naisellisuutta. Voisin olla 5-10 kg hoikempi ja näyttäisin kenties paremmalta, mutta olisinko onnellisempi? Epäilen. Jokainen meistä on omanlaisensa, ja silti yhtä arvokas naisena. Miksi yrittäisimme koko elämämme mahtua johonkin oletettuun naisen muottiin, kun voimme olla onnellisempia kesyttämättöminä, eli juuri sellaisina kuin olemme. Tiedän mistä puhun, koska olen koko ikäni yrittänyt olla ”sopiva”. Enää en yritä. Eli lyhyestä virsi kaunis ja tarinan opetus on: Hyväksy itsesi juuri sellaisena kuin olet. Elämäsi tulee olemaan paljon helpompaa, takaan sen. Ja tämähän ei poissulje sitä, etteikö voi yrittää olla se viehättävin versio itsestään tai että välillä saa ja pitääkin olla naisellisen turhamainen. Itsensä hoitamisesta ja huoltamisesta tulee hyvä olo. Näin osallistut Kalevala Korun haasteeseen: Mene osoitteeseen www.kalevalakoru.fi/kesyttamaton ja luo oma kuvasi, jonka voit jakaa someen. Mukaan voit kirjoittaa oman tarinasi aiheeseen liittyen. Kuka haluaa olla kaikkein kaunein kun voi olla kesyttämätön? Katso myös Viivi Huuskan ohjaama huikean hieno kampanjavideo täältä.

Tässä vielä omat itsetunnonkohotusvinkkini, joista esimmäinen on tärkein, toiset toissijaisia ja sekalaisessa järjestyksessä.

Parhaimmat itsetunnon kohottajat – TOP 20

1. Omalle peilikuvalleen hymyileminen ja sen hyväksymnen.

2. Nätisti muotoillut hiukset, uusi hiusmalli tai -väri.

3. Onnistuminen valokuvassa.

4. Sheivatut kainalot ja sääret.

5. Hyvät yöunet.

6. Hellittely.

7. Rakkaudentunnustus.

8. Lomalta päivettyneenä palaaminen.

9. Hymy/flirtti tuntemattomalta.

10. Uudet alusvaatteet.

11. Kehuminen nuoren näköiseksi.

12. Kehut työssä.

13. Hyvä palaute ystävältä.

14. Kehu lapselta(he ovat niin rehellisiä).

15. Puolison huomioiminen.

16. Asu, joka korostaa oman vartalon parhaita puolia.

17. Huolitellut kulmakarvat.

18. Kutsu treffeille.

19. Tuore manikyyri.

20. Onnistunut meikki.

Alla Versacen pikkumusta Stokkalta(ovh.179e), päällä Zaran sifonkinen kukkaliehuke Barcelonasta(14.90e) Chanelin laukku ja Minna Parikan korkkarit viime viikonlopun sample salesta 70e. 

Lasit ovat iänikuiset Versacet, joita kannan otsallani lähes säällä kuin säällä. 
Tämä liehuke kuulkaa on niin mahtava löytö. Alle vaan joku pikkumusta/tuubimekko tms. ja se toimii! 
Nämä Parikat ovat supermukavat jalassa. En ole korkkarien ystävä, enkä niillä osaa kävellä, mutta nämä ovat kivat!
Kuvat otti ihana taiteilija-toimittaja @maritakouhia. Kuvauspaikkana oli Mildh Pressin kattoterassi Manskulla.

Arvostan suuresti kommenttiasi!