Päivän löydöt + ihana kivijalkaliike Ullanlinnassa(joka pitää pelastaa)!

Tapasin tänään naisen, jolla oli tarina. Meillä kaikilla on, hänen oli vain tavallista pysäyttävämpi. Hän omistaa LadyBohemia-nimisen vaateliikkeen Korkeavuorenkadulla. Liike on hänen unelmansa, hän valitsee jokaikisen vaatekappaleen henkilökohtaisesti ja suurin osa niistä on uniikkeja. Vaatteet ovat uusia ja tulevat Pariisista mutta valikoimissa on myös antiikkikoruja ja –laukkuja (mm. muutama Chanel). Myös isoja kokoja löytyy.

Mutta. Viikko sitten kohtalo puuttui rankalla kädellä peliin ja naisen rakastettu kuoli auto-onnettomuudessa. Niin. Kuoli. He olivat muuttaneet yhteiseen kotiin päivää aikaisemmin. Menin aivan sanattomaksi, kun tämä tuli jutustellessamme ilmi. Kysyin, kuinka hän voi olla normaalisti töissä, eikö hänen kuuluisi olla sairaslomalla tai jossain. Hän sanoi, että käy kriisiterapiassa, mutta pienyrittäjänä ja kahden pienen lapsen yksinhuoltajana hänellä ei ole mahdollisuutta sairauslomaan. 

Nyt hänen elämänsä rakkaimman ihmisen poismenon jälkeen hän menetti myös kotinsa ja liikkeen tulevaisuus on vaakalaudalla. En mene yksityiskohtiin, mutta tämä on tilanne. Onneksi hänellä on paljon ystäviä, jotka auttavat. Mutta se ei ehkä riitä. Tarvitaan joukkovoimaa. Joten: Kertokaa tekin ystävillenne. En kirjoita tätä vain myötätunnosta, nuo vaatteet ovat oikeasti ihania. Minullekin tarttui mukaan yhtä sun toista(katso alla). Nämä ihanuudet ansaitsevat paikkansa vaatekaapissa ilman tuota tragediaakin, mutta nyt on tosi kyseessä. Liikkeeseen pitää saada päälle kunnon myynnit, tai se lopetetaan. 

LadyBohemian ystävät järjestävät ihanan iltapäivän torstaina 1.6. klo 17 alkaen osoitteessa Korkeavuorenkatu 2. Luvassa yllätyksiä, alennuksia, muotia, ja hyvää seuraa säkenöivässä illassa. -20% vaatteista illan aikana. Tämä kutsu koskee myös juuri sinua!

Ps. Käy tsekkaamassa LadyBohemian fb-sivu ja näet, etten liioittele.

Mitäs sanotte? Tämä ihana mekko, ovh 129e.

Tämän tyllihameen löysin alerekistä vain 50 eurolla!!! Toimii bikerin kanssa mahtavasti. Kengät voisi vaihtaa esim Parikan puputennareihin, vaaleisiin tossuihin tai Chanelin ballerinoihin. Myös nudet ja mustat korkkarit korkkarit toimisivat, eli sopii tosi moni vaihtoehto, kun asu on yhdistelmä hempeää pinkkiä ja rokkia.

Hameessa on kauniita yksityiskohtia.

LadyBohemia sijaitsee Korkeavuorenkatu 2:ssa.

Liike on täynnä kauniita asioita ja hyvää energiaa. Sielun ruokaa.

Tämän jätin harkintaan! Vaatii isoa persoonaa peliin. Eikä noita kenkiä tietenkään.
Tämmöinenkin uniikki-ihanuus sieltä löytyy.

Ihana liike täynnä harvinaisuuksia.

Arvostan suuresti kommenttiasi!