Päivän asu ja terkut Pariisista!

Pariisi on aina yhtä ihana. Tekee mieli paiskata kartta pois ja haahuilla päämäärättömästi. Sillä joka puolella on jotain kaunista. Toki suurkaupungin hektisyys on läsnä koko ajan, mutta jos katuvilinä alkaa ahdistaa, voi paeta vaikka johonkin kaupungin lukuisista vehreistä puistoista, joissa on mukavaa olla piknikillä tai hengailla muuten vaan. Tänään oli juuri sellainen täydellinen hengailupäivä. Mies on tennisotteluissa(Paris Open) ja me tytön kanssa nautittiin aurinkopäivästä. Eilen tänne tullessamme täällä satoi RAKEITA, mutta tänään oli paljon parempi ja huomenna on luvassa jopa hellettä. Päivän asu-kuvat nappasin jo ennakkoon Helsingissä, koska tiesin, että laitan tämän setin päälleni täällä. Eli kuvissa oleva asu on siis tismalleen sama päästä varpaisiin kuin tänään. Ostin muuten tytölle tismalleen samanlaisen bikerin, olemme nyt samikset. Täältä siirrymme sitten Marbellaan sunnuntaina. Ah!

Kengät on tilattu nettikaupasta Englannista ja merkki on – uskokaa tai älkää – vanha kunnon Lee Cooper! 
Tässä päivää ennen lähtöä Kaivarissa. Takki Barcelonan Mangosta, jumpsuit Barcelonan Zarasta, välissä Indiskan puuvillatakki ja ne Lee Cooperit.

Lisäsin Bangkokin Marks&Spenceriltä ostamani vyön, joka toi ryhtiä asuun. 

Tässä asu ilman takkia. Kuvattu Helsingissä Lady Bohemia-putiikissa.
Näkymä Eiffel-tornista.

Näitä kahviloita ja baareja! Jos jossain ei kaloreita kannata laskea, niin täällä.

Kyllä se Eiffel-torni oli yhä paikallaan. Kiipesimme melkein ylös saakka. Ihan ylös ei pystynyt, alkoi korkeanpaikankammoista kauhistuttamaan.

2 Comments

  1. Sara S.
    8.6.2017 / 06:42

    Kiva asu ja sulle todellakin sopii punainen. Olen yllättänyt itseni haaveilemalla punaisesta 🙂 Saa nähdä päätyykö sitä vielä ylle. Ihanaa lomaa !

  2. Mia Malmi
    8.6.2017 / 08:16

    Kiitos Sara. Kokeile ihmeessä!�� Varmaan sopii joku sävy ainakin!

Arvostan suuresti kommenttiasi!