Kesän helpoin cold shoulder-mekko!

Kävin tänään Oasiksen ystävämyynnissä Korkeavuorenkadulla ja löysin vaikka mitä ihanaa kesäksi. Olin jo etukäteen merkin nettisivuilta bongannut Tropical cold shoulder -mekon, jota mainostettiin siellä kesän helpoimmaksi mekoksi. Ja se on! Malli imartelee montaa eri vartalotyyppiä, 100-prosenttinen polyesteri on todella miellyttävää ja kuosi omaperäinen ja kaunis. Mekko ei rypisty, joten sen voi vaikka sujauttaa käsilaukkuun ja menoksi! 

Koosta itselleni sopiva oli M, eli Oasiksen koot ovat selvästi reiluja. Merkkiä tuo muuten maahan Businesswomanhelsinki-blogin ihana Pia ja ystävämyynti on kaikille avoinna keskiviikkona, torstaina ja perjantaina 5.-7.7. klo 11-18 kunakin päivänä.

Showroom sijaitsee Helsingissä, Brand & Design Huvila -nimisen mainostoimiston tiloissa, lähellä keskustaa. Korkeavuorenkatu 1 B 11 (toinen kerros) on tarkka osoite. Alakerrassa on Gantin Showroom, joka on monelle tuttu. Perille pääsee keskustasta mainiosti esim. 10 ratikalla (Jää pois Kirurgin pysäkillä ja kävele Korkeavuorenkatua alas).

Sesongin vaivattomin mekko on tässä. Mielenkiintoiset hihat ja kangasvyö viimeistelevät tyylin. 52e.
Mekko takaa. Kengät Unisan alelöytö Stockalta. (99e).

Kaunis, raikas kuosi 100-prosenttista polyesteriä.

Nämä hihat! Nyt on lupa olla naisellinen.

Punainen on muuten syksyn tehoväri. Ihanaa, sillä se on lempivärini.

Arvostan suuresti kommenttiasi!