Mikä on sopiva helmanpituus 45+-naiselle?

Olin viikonlopun hissukseen landella parantelemassa paniikkihäiriötäni. Luonnon, miehen, koiran ja parin ihanan tytön avulla se onnistui mainiosti. Yritin kyllä julkaista postausta sieltä, mutta kuvien lataaminen mokkulalla osoittautui liian haastavaksi. Joten tässä tulee, pahoittelut viivästymisestä. 

Olen huomannut, että ikä tuo mukanaan malttia pukeutumiseen. Tällä tarkoitan sitä, että ns. roiskeläppämuoti on jäänyt johonkin omaan ysärinuoruuteeni. Silloin oli toki mitä näyttää, sorjat sääret jne. Nykyään löytyy enemmän itseluottamusta, mutta vähemmän näytettävää, hehee.

Kuulin viime viikolla aivan kamalan jutun ja siksi tämän postauksen halusin tehdäkin. Eräälle blogikollegalleni oli nimittäin sanottu, ettei hänen ole soveliasta pukeutua niin lyhyeen hameeseen(hän oli töissä asiakaspalvelutehtävissä, ikää oli 40+ eikä se hame nyt niin lyhyt ollut). Huh huh, sanon minä! Mikä on sinun mielestäsi sopiva helmanpituus vaikkapa kaltaiselleni 45 + -naiselle?  Itse koen, että jokainen tyylillään, mutta jotenkin on arvokkaampaa, ettei lähde ihan roiskeläppälinjalle, joka ei sovi nuoremmillekaan. Mutta toisaalta esim. Aira Samulin näyttää aina upealta miten lyhyessä hameessa tahansa. Eli pukeutuminen on jälleen kerran asennekysymys.
Entä mitä mieltä olette tästä Oasiksen kietaisuhameesta, jonka nappasin heidän ystävämyynnistään? Onko helmanpituus sopiva ikäiselleni ja minun persoonalleni? Hame itsessään on kaunis ja se on joustavaa materiaalia kivalla printillä. Hintakaan ei päätä huimaa, eli alennuksineen maksoin tästä 30 e ja saman verran tuosta neuleesta.

3 Comments

 1. Hannele Lampela
  10.7.2017 / 04:18

  Siis mitä, ootko sä jo 45+? Enpä olisi arvannut! Te tyylikkäät itseäni vanhemmat naiset teette kyllä ikääntymisestä ihan voimattoman peikon, sä olet upea nyt ja aina <3.Itsekin pukeuduin ennen useinlyhyeen hameeseen, mutta nyt huomaan peittäväni enemmän kuin ennen. Tiedä sitten johtuuko sääristä vai päästä :D. Ja oot upea, oli se hameen mitta sitten mikä tahansa <3. <3 Hannelehttp://www.rakkaudellahannele.fi

  • Mia Malmi
   10.7.2017 / 06:00

   Moi! Joo, täytin siis maaliskuussa 45. Itsekin vielä vaikea uskoa, koska olen nuori sydämeltäni ja mieleltäni. Kiios kehuista! <3 Itse oot upea! <3

 2. Pauska
  19.8.2017 / 21:59

  Ainakin ne tämänpäiväiset hameet olivat erittäin kauniit ja sopivat Sinulle. Minäkin luulin sinua vähän alle nelikymppiseksi :). Mukavaa syksyä!

Arvostan suuresti kommenttiasi!