Kampaajalta synnyttämään + täydelliset rokkarisilmät!

Olen menossa illalla ystäväni Hannan häihin ja ajattelin hemmotella itseäni meikillä ja kampauksella tapahtuman kunniaksi. Tartuin samalla Avonin #bereMARKable -haasteeseen, jossa kehotetaan luomaan täydelliset rokkarisilmät, eli silmämeikki on tehty heidän mainioilla tuotteillaan. Kukapa muukaan on tätä tehtävää parempi suorittamaan kuin ihana luottokampaajani -ja meikkaajani Tanja Ahonen Image Lift -kampaamosta. Tästä samaisesta kampaamosta lähdin 9,5 vuotta sitten suoraan synnytyssaliin. Laskettu aika oli juossut jo lähes pari viikkoa yli ja kävin vielä viimeisillä voimillani leikkauttamassa itselleni huolettoman, vauvanhoitoon soveltuvan ”Victoria Beckham” -polkan. Tanja sitä ehdotti ja hän on vuosien saatossa keksinyt ”pääni menoksi” yhtä sun toista hyödyllistä ja kivaa. Eli tässä selitys omituiselle otsikoinnille. 🙂 Nämä Avonin tuotteet ovat oikeasti hyviä, joten en niitä huvikseni suosittele(ja  käytä tärkeään iltaani. En ole jälleenmyyjä, mutta voin suositella tilaamaan tuotteita esimerkiksi sellaiselta, jos satut tuntemaan, tai sitten suoraan heidän kotisivuiltaan. Hinta-laatu-suhde on mainio ja perustunee maailmanlaajuiseen myyntiverkostoon. Kun käyttäjiä on paljon, laskee hintakin mukavasti.

1. Katsetta syvennettiin Glimmerstick True Diamonds -silmänrajauskynällä Emerald Glow -sävyllä. 

Käyttö: Piirrä rajaus pitkin ripsirajaa liikkuen sisemmästä silmäkulmasta ulospäin. Yhdistä sitten ala- ja yläluomien rajausviivat ja jatka rajausta hieman yli ulomman silmäkulman. 

Lopputulos: Olen Nasima Razmyar!

2. Luomet siveltiin Mark 18H Artist Ink -luomivärin sävyllä.

Käyttö:Levitä koko silmäluomelle sormenpäitä käyttäen. Sävyjä kerrostamalla saat dramaattisemman lopputuloksen.

Ripset harjattiin  big&daring-volyymimascaralla. Lisäksi käytettiin irtoptupsuja.

Käyttö:

Kierrä varovasti harjaa edestakaisin tuubissa, jotta siihen tarttuu haluamasi määrä väriä. Levitä ylä- ja alaripsille sik sak -liikkeellä harjaa heiluttaen peittäen ripset värillä niiden koko pituudelta.

Arvostan suuresti kommenttiasi!