Kesän kaunein morsian!

Olin lauantaina pienissä häissä, joiden päätähden eli morsion upean tyylin saan nyt erikoisluvalla esitellä blogini lukijoille. Tässä siis kaikille teille romantiikannälkäisille ja kenties kesähäistä haaveileville: Ystäväni, tuottaja Hanna Ristimäki, 35, avioitui miehensä Mikon kanssa viikonloppuna Kulosaaren kirkossa. Vauhdikkaat ja rakkaudentäyteiset jatkot vietettiin upeassa Villa Andaniassa Vuosaaressa. Mikolla ja Hannalla on yhteistä taivalta takana jo useampi vuosi ja myös suloinen yksivuotias Anna-tytär. En mene tässä postauksessa häiden yksityiskohtiin, vaan esittelen yksinkertaisesti morsiamen upean tyylin.

Hannan häälookista vastasi huippustailisti Katja Teinilä ja se luotiin Katjan Maison Helsinki-liikkeessä, jonka esittelin jokin aika sitten täällä. Jotta kyllä kelpasi niineen astella vihille! Hannan hiukset olivat vihkiseremonian ajan kiinni kukkalaitteen kera, mutta hääjuhlassa kauniisti auki. Tyylin täydensivät maailman kauneimmat Valentinon rock stud -kengät – ja laukku. Puku oli Kaunis morsian -liikkeestä ja kirkossa nähty bolero Tuhkimotarina/Heidi Tuiskun käsialaa. Tällä kertaa Katjan ei tarvinnut stailata asiakastaan vaatteiden suhteen, koska tällä itselläänkin on niin pettämätön tyylitaju.

Oletteko te muuten pääseet tänä suvena juhlimaan kesähäihin? Ne ovat ihana piristysruiske arjen keskellä. Juhlat, jotka muistetaan pitkään, kenties koko loppuelämän. Meidän häät-sivustolla juttua häistä.

Hanna ja Mikko Ristimäki 5.8. 2017

Puku: Kaunis Morsian.
Puvun halkio ja vyö: Kristina Kali. 
Korvikset: Chanel. 
Vihkisormus: Westerback.
Kengät ja laukku: Valentino.
Make up & Hair: Katja Teinilä.
Kukat tukassa: Riina Reinikainen. 
Väri ja pidennykset: Niina Helenius.
Kynnet: Svetlana Leino.

Make up & Hair: Katja Teinilä/Maison Helsinki(+kuvat).

2 Comments

 1. Nicola
  10.8.2017 / 07:42

  Wau mikä puku. Todella sopii morsiammelle.!!!! <3

  • malmimia
   Kirjoittaja
   19.4.2020 / 20:35

   EIkö olekin ihana! <3

Arvostan suuresti kommenttiasi!