Urban Veda -arvonnan voittaja + päivän asu!

Ihanaa perjantaita kaikille! Syksy on todella täällä, sen sateet ja tuulet. Haikeaksi tämän syksyn tekee meillä tyttäreni menettämä paras ystävä. Hänen äitinsä päätti, etteivät 2-vuotiaasta toisensa tunteneet tytöt saa enää leikkiä, koska hän on suuttunut meille aikuisille. Teen pian aiheesta oman postauksen, jossa kerron koko surullisen tarinan. Mutta: elämä on valoja ja varjoja ja kaikesta selviää. Vaikeaa on vain katsoa, kun jo 9-vuotias saa traumoja elämän epäoikeudenmukaisuuksissa. Pitää itse pysyä vahvana ja tukea.

Anyway, asiaan: Kiitos lukuisista vastauksista ja tykkäyksistä Dosha-arvonnassa! Ihanaa, että kiinnostusta löytyi noin paljon. Tuotteet tulevat myyntiin Suomessa tämän kuun aikana. Urban Veda -tuotepaketin voitti tällä kertaa Ulla Raatesalmi Kuusamosta, onnea sinne! Ilmoitatko ystävällisesti osoitteesi, niin postitetaan paketti sinulle. Lisää ihania arvontoja on tulossa syksyn mittaan, joten pysykää kuulolla!

Mekko Indiska, laukku Chanel, tossut Lee Cooper, biker Mango. Mustaa värikkäin asustein. Taustalla tyttäreni tavaroita, miksi en koskaan tajua ottaa kamoja pois taustalta kuvatessani? Koti ei ole kuin sisustuslehdestä, ei.

1 Comment

  1. Ulla Raatesalmi
    1.9.2017 / 11:03

    Kiitos paljon..laitoinkin jo sähköpostitse yhteystietoni..onpa mahtava päästä testaamaan tuotteet, kiitos =) -Ulla-

Arvostan suuresti kommenttiasi!