I Love Me -lippuarvonnan voittaja ja Ihana Rohkeus messuilla!

Huikkailen täältä, että liput I Love Me -messuille voitti Anja Oikarinen Vantaalta. Onnea, toimitan liput sinulle tänään!

Sitten supervinkki kaikille messuille menijöille: Ihana Nainen -elämys, josta kerroin täällä, lanseeraa tämän vuoden I love me -messuilla yhdessa Jaana Villasen ja Katja Pasasen kanssa Ihana Rohkeus -hyvinvointipäivän, joka kuuluu yhtenä osana Ihana Nainen -tiimin toteuttama profiilikuvaus ja tästä (ja toki muustakin sisällöstä) on nyt tarjolla ennakkomaistiaisia messuilla.

Messuosastolle loihditaan meikkipaikka sekä ministudio, jossa 18 ensiksi aikansa varannutta pääsee pikameikkiin ja -kampaukseen sekä minikuvaukseen. Profiilikuvauspaketin arvo on 240€, mutta messuilla saat kokonaisuuden hintaan 120€ (sis. Alv 24%). 

Profiilikuvauspakettiin sisältyy: pikameikki ja -kampaus (30min), minikuvaussessio (15min), koevedokset (noin 20 otosta) sekä yksi tulostuslaatuinen tiedosto käyttöösi. Huom! Kuvauksen hintaan EI sisälly messulippua, vaan se pitää hankkia erikseen.

Ihana Rohkeus -profiilikuvaukset tapahtuvat messuosastolla 6b20, aivan Lounge-lavan vieressä. 

Ajan voit varata vaikka heti täältä.
Voin lämpimästi suositella ja kehotan hyödyntämään tämän huikean tarjouksen, jos siihen suinkin on mahdollisuus. Saat ihanat kuvat ja hyvän mielen.

 

 

 

Arvostan suuresti kommenttiasi!