Kauneuskalenteri: Silmänympärysvoiteet top 3 – ja vinkit käyttöön:

Hyvä silmänympärysvoide on kultaakin kalliimpi ystävä näillä kilometreillä(terv.viikonloppuna radalla ollut neljävitonen pandasilmä) ja miksei jo aiemminkin. Jotkut pitävät sitä hömpänpömppänä, ja toki jokainen saa olla mitä mieltä haluaa, mutta tässä kuitenkin muistutuksena, miksi silmänympärysvoidetta ylipäänsä kannattaa käyttää:

Silmänympärysiho on huomattavasti muuta ihoa ohuempi ja siitä puuttuvat talirauhaset lähes kokonaan.  Alueen veren- sekä imunestekierto on myös heikkoa. Siksi se on myös muuta ihoa herkempi kuivumaan. Usein ensimmäiset näkyvät silmänympärysjuonteet johtuvat nimenomaan ihon kuivumisesta, joten paras keino ehkäistä niitä on pitää huoli säännöllisestä kosteutuksesta. Näin iho pysyy kimmoisana ja sileänä.

Näin sitä käytetään:

1. Levitä silmänympärysvoide ihonpuhdistuksen jälkeen puhtaalle iholle ennen kasvovoiteen levitystä. Käytä sitä säästeliäästi: oikea määrä voidetta on vain nuppineulan pään kokoinen nokare. Levitä tuotetta hellästi ja rauhallisesti taputellen kulmakarvan alla tuntuvalle kulmaluulle. 

2. Etene sisänurkasta kohti ulkonurkkaa, lymfanestekierron suuntaisesti. Myös taputtelu vilkastaa imunestekiertoa ja lievittää turvotusta. 

3.Taputa voide, geli tai seerumi sisänurkasta ulkonurkkaa kohti lähelle ripsirajaa, siihen missä luu tuntuu. Muista silmäkulma, jonne ensimmäiset rypyt eli niin sanotut harakanvarpaat ilmestyvät. 

Oikean voiteen löytää kokeilemalla ja kannattaa myös muistaa, ettei antiage-tuotteiden kanssa ala läträtä liian aikaisin. 

(Lähde: Kauneus ja Terveys)

Tässä omat tämän hetken top 3 suosikkivoiteeni:

1. Kyllä ne ruotsalaiset osaa: Estelle&Thildin Biocalm Soothing Eye Balm on hajusteeton, allergiatestattu silmänympärysvoide, joka kosteuttaa ja pehmentää sekä vähentää turvotusta ja vahvistaa vaativaa silmänympärysihoa. Musta seljankukka ravitsee ihoa ja beetaglukaani parantaa ihon vastustuskykyä. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote.

Pari pumppausta aamuin illoin riittää. Imeytyy hetkessä ja pikakaunistaa silmänympärysihon. Pakkauskoko 15 ml,noin 27e.

2. Lumene KUULAS silmänympärysvoide auttaa silottamaan ja kiinteyttämään silmänympärysihoa. Hajusteeton koostumus sisältää patentoitua, antioksidanttipitoista pohjoista puolukkauutetta, ravitsevia peptidejä ja puhdasta pohjoista lähdevettä. Auttaa suojaamaan herkkää silmänympärystä ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan ja häivyttää tummia silmänalusia, jättäen ihon nuorekkaan säteileväksi.

Tykkään erityisesti kevyestä koostumuksesta ja tummia silmänalusia häivyttävästä vaikutuksesta. Pieni pisara aamuin illoin riittää. 15 ml/26.90e(Sokos)

3. Lisää hyväksi havaittua luomua. Madaran smart antioxidant -voiteen monikerroksinen koostumus häivyttää juonteita ja tummia silmänalusia. Sisältää mm. ikääntymisen merkkejä uhmaavaa jäkälää, sammalta, saniaista ja poimunlehteä. SMART ANTIOXIDANT-kasviyhdiste kosteuttaa ja korjaa juonteita ja ryppyjä. Ihoa vahvistava luonnollinen eliksiiri tehostaa nestekiertoa ja vahvistaa ihon kapillaareja vähentäen silmänympärysihon turvotusta ja tummuutta.

Levitä 4 pientä tippaa silmänympärysiholle ja taputtele hellävaraisesti. Käytä aamuin ja illoin. Pakkauskoko 15 ml 33,95.

Arvostan suuresti kommenttiasi!