ONNI hammas Bulevardin kutsuvierasavajaisissa!

Bulevardille on avattu upouusi hammasklinikka, jonka avajaisia vietettiin hiljattain. Onni mainostaa olevansa osaamista ja teknologiaa tarjoava uuden ajan hammasklinikka. Kutsuvierastilaisudessa kuulimme tuoreimpia uutisia suoraan hammaslääketieteen ja kirurgian huipulta sekä kohotimme maljan uudelle hammaslääkäriasemalle.

Kansanedustaja Sari Sarkomaa avasi tilaisuuden ja kertoi hammashoidosta myös soten kannalta. Pääpuheenvuoron piti klinikan vastaavaa hammaslääkäri, suu- ja leukakirurgi Jyrki Törnwall, joka on tunnettu Suomen ja Pohjoismaiden ensimmäisen kasvojen kudosten siirtoleikkauksen tekijänä!

Itse aion mennä suun terveystarkastukseen mitä pikimmiten ja suosittelen samaa kaikille. Suun ja hampaiden tarkastus usein jää arjen jalkoihin, mikäli siellä ei ole mitään akuuttia kuten särkyä, tms. Hammaslääkäriliitto muistuttaa, että hyvä suunterveys on olennainen osa hyvinvointia ja yleisterveyttä. Suun piilevät ja krooniset tulehdukset voivat edesauttaa myös muiden vakavien sairauksien puhkeamista. Huono suunterveys on yksi riskitekijä mm. valtimokovettumataudin sekä sydän- ja aivoinfarktin taustalla. Siksi terveelliset elintavat sekä suun ja hampaiden itsehoito ovat tärkeitä.

Vappu juonsi kutsuvierastilaisuuden.
Upea odotusaula.

Arvostan suuresti kommenttiasi!