Tyylitsekkaus: Adriana Gerxhalija!

Tyylitsekissä tällä kertaa Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa  Adriana Gerxhalija. Näin hän kuvailee tyyliään: Tyylini on klassinen ja elegantti, mutta twistillä. Tänään asuni on denim, mutta hopeiset asusteet rikkovat farkkukokonaisuuden. 

Omistan useamman korkkariparin, mutten ole mikään kenkien himohamstraaja. Vaatekaapissani on useita asukokaisuuksia. Pyrin muutenkin aina ostamaan kokonaisen asun, en vain yhtä vaatekappaletta. 

Tykkään shoppailla Helsingissä sekä kotikaupungissani Turussa. Lempikauppani on tällä hetkelä Zara. Tilaan paljon myös nettikaupoista, kuten esim. Nellystä.

Tyyli-ikonini löytyvät menneiltä vuosikymmeniltä. Prinsessa Diana oli simppelin tyylikäs ja onnistui aina asuvalinnoissaan. Audrey Hepburn on myös iki-ihana elokuvassa Aamiainen Tiffanylla.

Naista kaunistaa aina itsevarmuus. Olen muutenkin itsevarma, mutta meikki ja kampaus tuovat vielä lisää ryhtiä olemukseen. Laittaudunkin aina kun siihen on mahdollisuus, myös arkena.

Korostan mielummin hyviä kuin huonoja puoliani. Jos tiedän, että joku vaate ei sovi minulle, en käytä sitä. Itselläni on pitkät jalat, joten ylipolven saappaat korostavat pituuttani. Yritän myös korostaa vyötäröäni.

Takki New Yorker. 

Korvakorut New Yorker.

Tätä en pistäisi päälleni mistään hinnasta: En käytä mitään liian lyhyttä tai paljastavaa. edes kesäisin. 

Farkut Gina Tricot, kengät Zara.

Laukku H&M.

Arvostan suuresti kommenttiasi!