Date night uudistuneessa Maximissa!

Kuva: Finnkino.

Tulimme yöllä Köpiksestä ja saimme lapsen yökylään, joten meillä oli miehen kanssa harvinainen datenight ja varasin liput Maxim-teatteriin Shape of Water -leffaan klo 18 näytökseen, joten tämä uusittu legendaarinen teatteri tuli testattua tuoreeltaan! 

Hei, vihdoinkin Suomessa! Leffateatterit, joissa voi myös nautiskella lasillisen viiniä tai syödä jotain muutakin kuin poppareita ja limua! Kallion Rivierassa juoma- & ruokapuoli on ollut hallussa jo hyvän tovin, mutta sitä en ole vielä käynyt testaamassa.

Leffaevääksi nautimme pullon valkkaria, sekä maistelimme Maxim-hummuslautasen. Istuimme parvekkeen viimeisellä rivillä ,josta näki mukavasti. Ideaalein paikka olisi ollut parvekkeen ensimmäinen rivi, tämän muistan jo nuoruudesta, mutta se oli kuin olikin jo varattu. Onneksi mahduimme kuitenkin naytökseen mukaan! Eikä Maximissa varsinaisesti huonoja paikkoja olekaan.

Kerrankin tarpeeksi jalkatilaa, huokasi lähes kaksimetrinen mieheni.  Ja pöydät ja supermukavat penkit. Tästä tulee vielä kova juttu, sanon minä.

Tapas-annoksista ruokaisin on Olympia Tapas (10,90 €), jossa on paasionmarinoitua lohta, pistaasikuorrutettua kanaa, bulgursalaattia, yrtticremeä ja pitaleipää.

Pikkunälkään sopiva naposteluannos on Maxim Hummus (8,50 €), joka sisältää runsaan satsin ruislastuja, hernemummusta, artisokka-valkopapuhummusta ja paprikahummusta. Tämä oli valintamme, koska Olympia Tapas oli loppuumyyty. Tästä riittää hyvin kahdelle, jollei ole huutava nälkä.

Kolmas lajitelma on Piccadilly Plate -juustolautanen (10, 90 €), jossa on Ritari-kermajuustoa, manchego-juustoa, valkohomejuustoa, kirsikkahilloketta, paahdettua paprikaa, marinoituja oliiveja, Levain-leipää ja ruislastuja.

Kuten näette, ovat hinnat vähintäänkin kohtuulliset. Leffalipun saa sarjakortin hinnalla, alle 10e ja syömiset/juomiset päälle, niin deitti-ilta ei tule kohtuuttoman kalliiksikaan. On myös esimerkiksi kätevä pienten lasten vanhemmille, joilla on rajattu aika deittailuun.


Itse tästä 13 Oscar-ehdokkuuden omaavasta elokuvasta sanoisin, että kyllä, se on upea aikuisten satu, ohjaajansa Guillermo Del Toron näköinen taideteos, jossa jokainen kuva on tarkkaan harkittu kokonaisuus. Sally Hawkins on roolissaan ilmiömäinen ja Michael Shannon pahiksena saa kylmät väreet kiirimään selkäpiitä pitkin. Mutta sen lajityyppi fantasiakauhu ei ole kaikkia varten.


Mieheni sen totesi: En välttämättä katsoisi tätä kotona televisiosta. Nyt isolta screeniltä se toimi todella hyvin. Se ei kuitenkaan jäänyt kytemään mieleeni, eli vaikka se koskettikin ja sai minut paikoin sekä nauramaan että liikuttumaan, ei se silti mennyt leffasuosikkieni kärkeen. Kokemus uudessa Maximissa kyllä meni. Eli suosittelen molempi lämpimästi. Menen uudestaan Maximiin heti kun tulee mahdollisuus!

2 Comments

  1. Enni / Ennin kengissä
    2.3.2018 / 18:21

    Aaa toi leffa oli mustakin niin hyvä ja huikea visuaalinen pläjäys. Ihana ja katsoisin uudestaan. Se sai mut myös tykkäämään kotoakin löytyvistä sammalenvihreistä seinistä uudelleen! :DD J hienon näköinen leffateatteri ja tarjoilut! Oli kiva nähdä tänään. 🙂

  2. Mia Malmi
    2.3.2018 / 18:25

    Joo, se oli kyllä visuaalista ilotulitusta koko leffa. Ihana satumaailma. Ja oli kiva nähdä tänään sua ja sun suloista vauvamasua. Onnea loppuodotukseen. 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!