Tyylitsekkaus: Shirly Karvinen!

Keskiviikon tyylitsekissä ex- Miss Suomi, Radio Suomirockin aamujuontaja Shirly Karvinen. Näin hän kuvailee tyyliään:

Yhdistän mielelläni klassisia juttuja outoon ja rokahtavaan. Tyylini ei todellakaan ole kovin tyttömäinen. Mukavuus menee loppupeleissä kaiken edelle. En meikkaa päivittäin ja viihdyn hupparissa ja verkkareissa. Radiotyössä ei onneksi tarvitse meikata. Tykkään kyllä laittautua iltamenoihin. Missivuoden aikana tukkani kärsi hiuspidennyksistä, joten otin ne pois ja vahvistan nyt omaa tukkaani.

Rakastan kenkiä! Minulla on niitä yli 100 paria. Piilottelen niitä poikaystävältäni ja jos hän ihmettelee, niin väitän, että ”nää on vanhat.” En kuitenkaan osta superkalliita popoja, koska pelkään, että tuhoan ne heti ekalla käyttökerralla. Olen sen verran huolimaton.

Rokkityyli tuntuu omimmalta: Nahkaa, niittejä ja mustaa kynsilakkaa. Missivuoden aikana jouduin vähän himmailemaan, joten en ollut aina oma itseni niissä tyyleissä. Vaatteet ovat kuitenkin iso osa identiteettiä ja itseilmaisua.

Shoppailen mielelläni verkkokaupoissa, koska en jaksa kauheasti suhata vaatekaupoissa. Tilaan myös jenkeistä, vaikka en tykkääkään tullimaksuista. 

Pahin tyylimokani löytyy nuoruudesta. Käytin samaan aikaan pantterikuosista mekkoa, hiuspantaa ja laukkua. Sain yliannostuksen siitä ja nykyään näytän se päällä pubiruusulta. Se sopii monelle muulle, mutta ei minulle.

Tätä en laittaisi päälleni mistään hinnasta: Pantterikuosi, koska tosiaan kulutin sen loppuun 2000-luvulla.

Kengät Zara, paita Bik Bok, farkut saatu kuvauksista, merkistä ei muistikuvaa.

Shirly otti kolme vuotta sitte ranteeseensa tatuoinnin edesmeenneen isoisänsä Martin  muistoksi.

Musta on Shirlyn tämän hetken suosikkiväri kynsissä.

Arvostan suuresti kommenttiasi!