5 vinkkiä fiksuun auringonottoon + Aco-arvonnan voittajat!

Kiitos lukuisista hyvistä Aco-aurinkovoidearvontaan tulleista vastauksista. Olen iloinen, että ihmiset ovat niin tiedostavia ja ymmärtävät(liiallisen)auringonoton vaarat. Pitäähän siitä mollukasta vähän saada nauttia, kun se meille Pohjoisen asukeille on niin harvinaista herkkua. Liika on kuitenkin liikaa ja seuraukset voivat olla vakavat. Opin että osa teistä ei ota aurinkoa ollenkaan ja suojautuu auringolta aina hatuin ja huivein. Näin tekee myös megatähti Madonna, jopa hysteerisyyteen saakka, koska -DAA- aurinko vanhentaa ihoa. Suurin osa kuitenkin pitää järjen päässä ja ottaa arskaa maltilla(itse lukeudun heihin.) Koska on pakko saada se ihana raukea tunne iholle, että on ollut kesässä. Tiedättehän? Kukaan ei tunnustanut ahnehtivansa mollukkaa ylettömästi, mutta varmaan heitäkin on. Tiedättekö ne kuparinväriset vanhat pariskunnat etelänlomilla? Ne, jotka makaavat aamusta iltaan aurinkotuoleilla. Ovat olleet siinä jo kun sinä tulet ja jäävät ilmeisesti auringonlaskuun saakka. No, jokainen tyylillään, eikö?

No niin,  hetki, jota olette odottaneet: Tässä tulevat ACO-arvonnan onnelliset voittajat. Molemmille lähtee tuotepaketti, joka sisältää:

1. Antiage-kasvovoiteen SPF 30-suojakertoimella.
2. ACO Transparent Sun Spray SPF 30.

Voittajat ovat: Niina V. / Un petite Life ja Olivia Pitkäoja.

Laittakaa osoitetietonne mulle meilillä malmimia@gmail.com

Onnea voittajille!!!

Ps. Tällaisena harmaana aamuna tuntuu jopa hieman perverssiltä arpoa aurinkotuotteita. Mutta niin vaan pitää uskoa, että se kevät tämän takatalven keskeltä vielä koittaa. Ihanaa päivää kaikille!

Thaimaa viime joulukuussa.
Kukkia meidän mökillä viime kesänä. Suomen kesä. <3.

Tässä vielä pieni muistilista turvalliseen auringonottoon.

1. Levitä korkean suojakertoimen aurinkorasvaa (mieluumin yli 30+) 30 minuuttia ennen ulosmenemistä, sillä ottaa aikansa ennenkuin aurinkovoiteen aktiiviset ainesosat alkavat vaikuttaa

2. Aseta puhelimesi ajastin muistuttamaan, että levität aurinkorasvaa joka toinen tunti (tai 40-80 minuutin välein riippuen käytkö uimassa välillä)

3. Käytä mielellään hattua/huivia ja aurinkolaseja, jotka suojaavat kasvoja sekä niskaa. Varaudu myös pitkähihaisella, jotta saat kunnollisen suojan käsillesi tarvittaessa.

4. Jollei auringonottopaikassasi ole aurinkovarjoja, ota päivävarjo mukaan. Voi vaikuttaa yksinkertaiselta totuudelta, mutta mitä vähemmän aikaa vietät auringon alla, sitä pienempi todennäköisyys palamiselle tai nestehukalle on.


5. Rajoita auringonottoaikaa. Jos ihosi on luonnostaan kalpea ja menet aurinkoon ilman aurinkorasvaa, voit palaa alle 30 minuutissa. Tummemmalla iholla suojaamaton aika voi olla noin tuntiin saakka. Parhaan suojan auringossa saat levittämällä aktiivisesti aurinkorasvaa.

Vinkit: Tanstore.fi

Arvostan suuresti kommenttiasi!