Mitä lisäravinnetta ilman et osaa olla?

Sain hiljattain Hankintatukulta testiin joukon lisäravinteita ja vaikutuin erityisesti muistiin vaikuttavasta Vitacell Memosta. Olen aina suhtautunut pienellä varauksella ainakin joihinkin ravintolisiin, joten olin todella yllättynyt, että huomasin tuloksia HETI. Siis valehtelematta heti ensimmäisestä vuorokaudesta, kun aloin näitä syömään, tapahtui jotain merkillistä: Muistin ensi kertaa uneni moniin kuukausiin. Ja siitä lähtien, kun olen näitä 1-2 kpl päivässä ottanut, niin olen muistanut joka yö osan unistani. Enkä tosiaan aiemmin muistanut kuin ehkä kerran pari kuussa unenpätkän sieltä täältä. Juttelin tästä blogikollegani kanssa, ja hänellä oli tismalleen sama juttu! Lisäksi totesimme, että molemmilla olo tuntuu nyt terävämmältä, eli ei ole sellaista stressin ja kiireen aikaansaamaa perus ”aivosumua”. Kielellisesti se on myös auttanut, koska työn/kirjoittamisen lisäksi  espanjantunneilla olen huomannut, että oppi menee jotenkin paremmin kaaliin kuin aiemmin. Että Tardesta vaan!

Olen nyt syönyt Memory Celliä kaksi viikkoa ja aion todellakin jatkaa. Koska haluan seikkailla jatkossakin öisin, koska ikäännyn koko ajan ja koska aivoja ja mieltä pitää huoltaa siinä missä kroppaakin. Tämä ei ole maksettu mainos, vaikka yhden purkillisen näitä sainkin testiin. Voin siis lämpimästi suositella kaikille pienestä ”aivosumusta” kärsiville ja muillekin.

Miten tämä Memory Cell sitten toimii? Se sisältää Viinirypäle- (Vitis vinifera) ja kanadanmustikkauutetta (Vaccinium angustifolium), sekä liivatetta, eli kapselin kuori on tehty naudasta, joten tuote ei sovi vegaaneille. Lisäksi mukana on paakkuuntumisenestoaine E 551, sekä pintakäsittelyaine E 470b. Tuntuu uskomattomalta, että noilla luontaistuotteilla on todellakin tuommoinen vaikutus, mutta tässä elävä esimerkki siitä, että tuo tuote toimii. Tuossa alla on vielä tarkempi tuotekuvaus.

Nyt en enää uskalla olla ilman Memory Celliä, ja käytän sen lisäksi päivittäin b-vitamiinia, d-vitamiinia, maitohappobakteeritabletteja, kalkkitabletteja ja rautaa, sekä kausittain melatoniinia sekä sinkkiä.

Jotkut lisäravinteet ovat elimistölle välttämättömiä ja vaikkeivat olisikaan, niin ei niistä haittaakaan voi olla, jollei ota yliannostusta, mikä lienee aika vaikeaa. Useimmiten niitä ei suositella yhdessä verenohennusläkkeiden kanssa. Itselläni on myös kilpirauhasen vajaatoiminta(kilppari leikattu pois kokonaan), joten sekin pitää aina ottaa näissä imeytymisasioissa huomioon. Kannattaa siis kysyä asiantuntevalta apteekin tai luontaistuotekaupan myyjältä tai vaikka Hankintatukun asiakaspalvelusta, jos jokin omalla kohdalla askarruttaa. Joten ei muuta, kuin suut makiaks ja pillereitä popsimaan!


Millainen on sinun suhteesi lisäravinteisiin? Mitä ilman et osaa olla?

Viinirypäle – mustikkauutekapseli

 • Ravintolisä
 • Muistin tueksi
 • Lisäämään vireyttä
 • Keskittymistä vaativan työn tekijöille, opiskelijoille ja ikääntyville
 • Hyvin imeytyvä luonnollinen, patentoitu Memophenol-uute
 • Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

Ainesosat

Memophenol viinirypäle- (Vitis vinifera) ja kanadanmustikkauute (Vaccinium angustifolium), Liivate (kapselin kuori, naudasta), Paakkuuntumisenestoaine E 551, Pintakäsittelyaine E 470b

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 1-2 kaps. sisältää:
Memophenol viinirypäle-mustikkauutetta 300-600 mg, jossa
flavonoideja 87-174 mg

Annostus

Aikuisille 1-2 kapselia päivässä, yhtäjaksoisesti vähintään kolme kuukautta, mutta mieluiten kuuden kuukauden ajan.  Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa.

 • Valmistettu Suomessa

Pakkauskoko

60 kaps./ 24 g

Fysiologiset vaikutukset

 • Vitacell® Memo -ravintolisä sisältää patentoitua, hyvin imeytyvää Memophenol-uutetta 300 mg/kapseli. Tuote sopii muistin tueksi sekä lisäämään vireyttä esim. keskittymistä vaativan työn tekijöille, stressaantuneille, ikääntyville, urheilijoille ja opiskelijoille.
 • Memophenol-uute koostuu runsaasti flavonoideja ja katekiineja sisältävistä viinirypäle- ja kanadanmustikkauutteista. Synergistinen kahden uutteen vakioitu yhdistelmä imeytyy tehokkaasti.
 • Uutteen pienikokoiset yhdisteet läpäisevät veri-aivoesteen ja vaikuttavat aivoissa kognitiivisiin toimintoihin. Memophenol-uute edistää aivojen mikroverenkiertoa ja uusien hermosolujen muodostumista. Mikroverenkierto kuljettaa hapen ja ravintoaineet soluihin, elimiin ja kudoksiin ja tuo kuona-aineet pois. Aivot saavat enemmän happea ja ravintoaineita muistin, oppimisen, keskittymiskyvyn ja vireyden tueksi.

8 Comments

 1. isivuosi
  14.3.2018 / 14:55

  Minulla säännöllisesti käytössä monivitamiini, d ja b vitamiinit sekä sinkki ja mangnesium. Lisäksi chian siemeniä menee päivittäin jossakin muodossa.

  • Mia Malmi
   22.3.2018 / 12:02

   Chiansiemeniä pitääkin kokeilla kans!

 2. tuulanneli
  14.3.2018 / 20:14

  Tällä hetkellä minulla on vain käytössä magnesium ja d-vitamiini. Tottakai käytän paljon erilaisia superfoodeja, kuten chiaa, vegeproteiinia, goya-marjoja ja jne…Mielenkiintoinen tämä muistiinvaikuttava lisäravinne 🙂 Täytyypä tutustua!

  • Mia Malmi
   22.3.2018 / 12:01

   Joo, superfoodit ovat aina paikallaan!

 3. Satu // Satua vai totta
  15.3.2018 / 13:44

  Magnesium ja valkosipulikapselit 🙂

  • Mia Malmi
   22.3.2018 / 12:01

   Mihin kaikkeen valkosipulikapselit toimii? Parantaa vastustuskykyä, luonnon antibiootti? Täytyy kokeilla!

 4. Karoliina Kazi
  16.3.2018 / 06:26

  Multivitamiineja, rasvahappoja ja superfoodeja käytössä. Tämä kuulostaa mielenkiintoiselta lisäravinteelta, tätä voisi kokeilla!

  • Mia Malmi
   22.3.2018 / 12:00

   Juu, kannattaa ehdottomasti! Ei se mitään ota, jollei anna. (ja uskon, että antaa).

Arvostan suuresti kommenttiasi!