Punaiset raidat ja parisuhdeaikaa synttäreiden kunniaksi!

Täystin eilen 46 vuotta ja otin juhlan kunniaksi punaiset raidat. 
Samalla sävytimme juurikasvuni pari astetta tummemmaksi, mikä korostaa kivasti raitojen punaisuutta. Olen alkanut ajatella, on todellakin vain numero ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä vapaammin ilmaisen itseäni myös tyyliltäni. Katsokaa esimerkiksi 91-vuotiasta Aira Samulinia pitkine punaisine hiuksineen ja Wolfordin seksikkäine sukka-asuineen! Hän viihtyy omassa kropassaan ja on täysin vapautunut pukeutuja. Ihana tyyli-ikoni meille kaikille! Korostan vielä, ettei räväkkyys tai rohkeus ole kaikkien juttu, vaan itseään voi ilmaista hillitymminkin – niin monin keinoin. 

Synttäreitäni vietin miehen kanssa Kämpissä hyvän ruuan ja samppanjan merkeissä. Pääsemme aika harvoin ulos kaksistaan, koska meillä ei ole varsinaisia turvaverkostoja lastenhoidon suhteen, mutta pyrimme järjestämään epäsäännöllisen säännöllistä parisuhdeaikaa ottamatta siitä liikaa paineita. Usein jos lataa liikaa odotuksia treffi-iltaan, niin se menee takuuvarmasti mönkään, koska odotukset eivät vastaakaan todellisuutta. Olen itsekin oppinut tämän kantapään kautta, joten trust me: Ei paineita, ei pettymyksiä.
Meillä oli ihana ilta, mihin en ladannut muita odotuksia kuin rentoutumisen hyvän ruuan, juoman ja rakkaan ihmisen kanssa. Ilta sujui tosi rennosti, en siis järjestänyt mitään virallista vastaanottoa, vaikka FB:ssä niin leikkisästi ilmoitinkin. Sitten kun tulee 50 täyteen, niin voisi taas järjestää kunnon hipat!

Luottokampaajani Tanja Dufva teki nämä raidat vaalentamalla ensin latvani. Minulla oli mukanani Color Mask- suoraväri, mutta se ei tarttunut hiuksiini, koska sävy on liian vaalea, eikä näy näin tummassa, vaikkakin vaalennetussa pehkossani. Olin jo vaipumassa epätoivoon, mutta sitten Tanja keksi, että hänellä on toista, lilahtavaa colormaskia,joka pelastaisi varmaan tilanteen. Ja se toimi! Mitä tykkäät lopputuloksesta?

Tämä väri ei tukkaani tarttunut. Värisävy on shock pink.

Tämä Kay Pron hiusnaamio siis pelasti kampaamokäyntini. Purkissa sanotaan, että se on lila, mutta punaiselta se tukassa näyttää. Sain aineen kotiin, jotta voin ylläpitää värjäystulosta. Tätä voi käyttää vaikka joka pesun yhteydessä. Se hoitaa ihanasti tukkaa ja tuoksuu hyvälle. Voin suositella lämpimästi.

Samppanja ja mansikat toimii aina!


7 Comments

 1. Jeannays
  25.3.2018 / 15:36

  Vau miten upeat hiukset! 🙂

  • Mia Malmi
   25.3.2018 / 15:38

   Kiitos! 🙂

 2. Anne
  25.3.2018 / 16:05

  Onnea synttärisankarille! :)Tuo on muuten täysin totta noiden juhlapäivien ja -tilaisuuksien suhteen. Jos lähtee liikkeelle ilman turhan suuria latauksia, niin hetkestä tuppaa tulemaan rento ja mukava.

  • Mia Malmi
   25.3.2018 / 16:30

   Kiitos! 🙂 Juu, näin olen kantapään kautta oppinut!

 3. Satu // Satua vai totta
  26.3.2018 / 06:44

  Onnea <3 Kauniit raidat tuli!

 4. hannamaria
  26.3.2018 / 19:17

  Kivat raidat! Ja tuollainen yhteinen parisuhdeaika kuulostaa juurikin täydelliseltä :)hannawww.hannamariav.com

  • Mia Malmi
   6.5.2018 / 12:12

   Kiitos Hannamaria! 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!