Keväinen päivämeikki Lumenen tuotteilla!

Tein perjantaina kevyen keväisen päivämeikin Lumenen tuotteilla kampaajani Tanja Dufvan opastuksella. Samalla halusin näyttää, että Lumenen värikosmetiikka todella sopii kaikenikäisille naisille. Lumene on ollut tapetilla viime aikoina markkinointinsa myötä. Minäkö Keski-ikäinen? -blogin Tiia aloitti Lumenen brändiuudistuksen myötä keskustelun siitä, ottaako merkki markkinoinnissaan huomioon myös aikuiset naiset, jotka kuitenkin kuuluvat siihen uskollisimpaan ja pitkäaikaisimpaan kohderyhmään. Lue Tiian hieno kirjoitus täältä.

Itsekin todella toivon, että Lumene joskus toteuttaisi kampanjan myös aikuisemmalle kohderyhmälle. Sellaisen jossa olisi sekä tunnettuja että tavallisia elämää nähneitä naisia kertomassa tarinoitaan elämästään, Lumenesta ja rohkeudesta.

Olen ollut Lumene-fani since forever ja heidän värikosmetiikkansa on kehittynyt viime vuosina huikeasti. Esimerkiksi Lumene Nordic Noir -ripsari on parasta mitä  minulle on tapahtunut puoleen vuoteen(säälittävää, tiedän, mutta silti!)

Kevyt päivämeikki Lumenen tuotteilla.

1. Pohjusta iho ja silmäluomet Lumenen Nordic Chic -primerilla. Kosteuttava ja valoa heijastavia ainesosia sisältävä pohjustusvoide kiinnittää meikin ja saa ihon näyttämään upean hehkuvalta. Voide on hanteellinen normaalille ja kuivalle iholle. Etenkin silmäluomet kannattaa pohjustaa, että luomiväri pysyy niissä.

Kuva: Lumenen kuvapankki.

2. Levitä kasvoille Lumenen CC Color Correcting -voide. Itselleni valikoitui sävy Medium. Kesällä ruskettuneena käytän sitten sarjan tumminta Tan-sävyvaihtoehtoa. Tämä monpuolinen voide häivyttää ihon epätasaisuutta ja juonteita antaen kasvoille tasaisen vaikutelman. Voide kiinnittää meikin, jättäen ihon näyttämään hehkuvalta ja pehmeämmältä. Ihanteellinen normaalille iholle. Tilaa tuote täältä.

Voiteeseen on lisätty tavallista meikkivoidetta/BB-voidetta enemmän neutraloivia väripigmenttejä, jotka taittavat ihon punoitusta, kirkastavat harmautta tai neutraloivat silmänalusten sinisyyttä.
Koostumus nappaa ihoon hyvin kiinni mikä tukee peittävyyttä ja pysyvyyttä. Pinta jää semi-mataksi eikä välttämättä kaipaa päälleen puuterointia. Lähdin vielä illaksi erääseen tapahtumaan enkä lisännyt puuteria, jota kannoin kuitenkin varmuuden vuoksi laukussa mukana. Ihon pinta pysyi ällistyttävän mattana koko illan.

Kuva: Lumenen kuvapankki.

3. Taputtele kevyesti sormenpäillä poskipäille ja haluamiisi kohtiin Lumenen Beauty Serumia, joka toimii valokynän tavoin antaen iholle upean kuulauden. Huomio! Tähän päivämeikkiin ei tule puuteria ollenkaan. CC-voide on sen verran matta, etten ainakaan itse koe puuteria tarvitsevani. Jos iho alkaa hikoilla, niin suosittelen Lumenen Nordic Nude Air-Light Loose irtopuuteria, joka niin ikään on loistotuote, mutta jota ei tässä meikissä käytetty.

3. Levitä siveltimellä poskipuna. Käytimme sävyä nro 2 Kevätkukat Lumenen Nordic Chic-sarjasta. Kevyt, mutta hyväpigmenttinen poskipuna, joka pysyy iholla nätisti.

Luomet, kulmat ja rajaukset tehtiin tällä Nordic Noir paletin savyllä Nude 2. Tämä paletti on ammattilaistasoinen luomiväripaletti, jossa on viisi voidemaista sävyä. Sametinsileitä luomivärejä on helppo sekoittaa. Sävyistä syntyy vahva, pitkäkestoinen lopputulos. Vaaleat sävyt sopivat koko yläluomelle arkimeikkiä varten ja rajaukset sekä tummemmat sävyt sopivat dramaattisempaan iltameikkiin. Numeroin sävyt käyttöjärjestyksessä.

1. Paletin vaalein ykkössävy levitettiin koko liikkuvalle luomelle pohjaväriksi.
2. Päälle levitettiin kakkossävy.
3. Liikkuvan luomen ulkonurkkiin tehtiin varjostukset kolmossävyllä.
4. Rajaukset tehtiin kastelemalla sivellin veteen ja levittämällä vitossävyä eyelinerin tapaan ja lopuksi häivyttämällä pehmeästi.
5. Kulmat tehtiin paletin myös vitossävyllä. Jos kulmasi eivät ole yhtä tummat kuin minulla, niin suosittelen paletin nelossävyä tai ruskeaa kulmakynää.
6. Lopuksi silmien sisänurkkiin lisättiin vielä tehosteeksi kakkossävyä, joka on aivan mahtava katseenvalasija.

4. Ripsiin harjattiin ensin Nordic Noir -primeria ja sen päälle tätä upeaa Nordic Noir Deep Impact -ripsaria, josta on tullut luottotuotteeni, jota on vaikea muiden ripsarien syrjäyttää. Ja nimenomaan tuon primerin kanssa lopputulos on wa-wa-woom!

Ripsien pohjustustuote eli primer levitetään puhtaisiin ripsiin ennen ripsiväriä. Se tuuheuttaa ja pidentää ripsiä. Monet ripsien pohjustusaineet myös hoitavat ripsiä, joten kokemukseni mukaan niiden käyttö suojaa ripsiä enemmään kuin kuluttaa niitä.

5. Ihana heleä puna huuliin löytyi Nordic Seduction -sarjan sävystä 8 Scent of Rain. Ovh 18e.

Tässä lopputulos.

10 Comments

 1. Melissa L
  9.4.2018 / 05:44

  Kiva keväinen meikki. Joskus silloin kun olin nuori niin helmiäismeikit kertoi aina keväästä 🙂

 2. Mia Malmi
  9.4.2018 / 06:13

  Kiitos ja hyvää kevättä sinulle! 🙂

 3. Tiia K
  9.4.2018 / 06:52

  Aivan ihana meikki ja miten kuulas iho ja tuo luomivärin kultaisuus on tosi magee. Lumenella omia lemppareita on juurikin meikkivoiteet, valotipat, kynsilakat ja seerumit. Kaunista uutta viikkoa <3

  • Mia Malmi
   9.4.2018 / 07:23

   Kiitos Tiia! Kuulaus just on noissa Lumenen meikeissä parasta! Kaunista viikkoa sinullekin! <3

 4. Jeannays
  9.4.2018 / 13:29

  Täytyypä testailla näitä tuotteita! 🙂 Näytät upealle<3

  • Mia Malmi
   10.4.2018 / 05:46

   Voi kiitos! 🙂 Ihanaa kevättä sulle!

 5. DiaryOfShopaholic
  10.4.2018 / 03:58

  Kaunis meikki :). Lumenen meikit on suureksi osaksi tosi hyviä, mutta olen törmännyt myös muutamaan hutiin, kuten mun kohdalla tuo Nordic noir ripsiväri. Se ei valitettavasti toiminut mulla lainkaan :/ Ihanaa että sulla toimii paremmin!

  • Mia Malmi
   10.4.2018 / 05:49

   Kiitos. 🙂 Harmi, ettei sulla ripsari toiminut. Onneksi on valinnanvaraa! Itse olen tosi kranttu ripsareiden suhteen, eikä mullakaan Lumenen aiemmat ripsari ole toimineet ollenkaan. Mutta tämä primerin kanssa on super ja olenkin iloinen, että löytyi kohtuuhintainen hyvä ripsari!

 6. Laura
  10.4.2018 / 10:14

  Hyvältä näyttää! Oon ite aika laiska meikkaamaan, tai oikeastaan haluankin vetää enemmän naturellilla linjalla. Ripsaria ja kulmakynää tulee tosin täälläkin käytettyä, mutta tässä meikissä silti eniten kiinnitti huomiota tuo huulipuna. Tykkäisin itekin käyttää enemmän huulipunia, mutta arjessa se tuntuu vielä jotenkin liian erikoiselta. Oon aina ylpeä itelleni kun uskallan vaikka yksille lähtiessä punata huulet rohkeasti, se on kuitenkin kivaa piristystä meikkiin! 🙂

  • Mia Malmi
   10.4.2018 / 10:18

   Kiitos Laura! Olen itsekin arjessa melko laiska meikkaaja. En jaksa vaivautua, jollei ole tarvetta, mutta aika usein kuitenkin sitten on. 🙂 Ja kyllähän se tekee hyvää koko olemukselle, kun on nätti ehostus ja itsetunto kohdillaan. Olen myös nude-huulten suuri ystävä, joten oli mukava kokeilla vähän radikaalimpaa huulipunaa.

Arvostan suuresti kommenttiasi!