Katumuotia Nizzasta!

Hellurei. Takaisin harmaudessa. Oli kyllä aika shokki palata Nizzan täydestä kesästä tänne harmaaseen tihkusateeseen. Mutta onneksi on kaikkea kivaa tiedossa lähiviikkoina, ja kai se kesä tännekin joskus löytää,  joten säävalitus sikseen. En muistanut, miten ihana kaupunki Nizza onkaan, onhan siitä yli 10 vuotta, kun viimeksi siellä kävin työmatkalla. Silloin jäi paljon näkemättä. Niin jäi nytkin, vaikka olimme 4 täyttä päivää ja yhteensä 5 yötä mestoilla.  Hienostunut, helposti lähestyttävä, henkeäsalpaavan kaunis, täynnä kulttuuria ja hyvää ruokaa. Ja ne tyylikkyyden perikuvat, eli ranskalaiset, ainakin 80 prosenttia heistä! Rantabulevardi oli leveä ja sinne mahtuivat sulassa sovussa niin lapset skeitti- ja potkulautoineen kuin iltaa viettävät nuoret ja penkeillä auringonlaskua ihailevat vanhukset. Penkkejä oli riittävästi ja pyöräilijöille oli oma kaista. Mallia Kaivopuistoon? Askeleita mittariin kertyi joka päivä lähes 20 000, joka on ainakin minulle suuri parannus arkeen.

Lumi potkutti koko 4 päivää tyytyväisenä reissusta ostetulla laudalla(joka oli kyllä neronleimaus!) Kun yleensä saamme kaupunkilomilla hoputtaa häntä ”tylsään kiertelyyn, jossa ei tehdä muuta kuin kävellä ympäriinsä”, oli tilanne nyt täysin päinvastainen. Ei mitään kitinää tylsyydestä, vaan vauhdin hurmaa ja jännittäviä uusia elämyksiä.

Tuuri sattui myös säiden suhteen. Viime viikon koleat sateet vaihtuivat paahtavaan kesäaurinkoon. Lämpöä riitti yöhön saakka. Näimme huipputennistä Monte Carlossa, söimme maailman parasta italialaista jäätelöä ja nautimme joka hetkestä. Okei totuus: Riitelimme väsyneenä menomatkalla (peruskuvio, päästellään paineita, jotta päästään lomamoodiin). Sovinto syntyi. Lumin ipad jäi kotiin, mutta sitä isin oma oli onneksi mukana. Antibesiin vievässä bussissa (junat olivat osittain lakossa ma-pe, älä kysy miksi) oli helvetillisen kuuma, jolloin Lumi nuokkui puolikuolleena, jotkut ranskalaiset olivat – pardon my french – helvetin tyhmiä, hitaita, kielitaidottomia ja ärsyttäviä. Ja osa taas maailman hurmaavimpia ja ystävällisimpiä. MUTTA SIIS. Tämä oli paras perhekaupunkiloma Köpiksen jälkeen pitkään aikaan. We´ll be back!

Kuvasin vähän paikallista katumuotia mallien suostumuksella. Kaikki naiset olivat ranskalaisia ja mielestäni aivan tajuttoman hyvännäköisiä ja tyylikkäitä. Toivottavasti tykkäätte.

Celinen trendikkään vihreä YSL-laukku salpasi henkeni upeudellaan.

Anastacialla oli sairaan makeat arskat. Kokonaisuus oli muutenkin näyttävä.

 Adelinen Hamptons-henkinen mekko yhdistettynä raikkaaseen punaiseen oli nappivalinta.

Keshian mustavalkoisen asun katseenvangitsijana toimi Stradivarius-merkkinen laukku.

Chantal luotti Kenzon mekkoon, Dolce&Gabbanan lenkkareihin, Valentinon laukkuun sekä Versacen aurinkolaseihin.

9 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  23.4.2018 / 05:37

  Upeita naisia ja asuja 🙂

  • Mia Malmi
   23.4.2018 / 05:58

   Eikö olekin! Tulisipa tännekin sellaiset säät, että voisi pukeutua sandaaleihin ja kesämekkoon. 🙂

 2. Hanna-Mari Autioniemi
  23.4.2018 / 06:11

  Kesä, tule jo!! 😀 Aivan ihania asuja. Tällaisia postauksia on kiva lukea :)https://lifewithhannamari.blogspot.fi/

 3. DiaryOfShopaholic
  24.4.2018 / 03:55

  Ihana postaus, niin kesäinen fiilis ja upeita inspiraatioasuja 🙂

  • Mia Malmi
   24.4.2018 / 06:37

   Kiitos! 🙂 Tulisipa se kesä tännekin!

 4. Mere
  24.4.2018 / 14:50

  Upeita asuja ja IHANA KESÄ. <3 Oi että. Nizza on kyllä yksi niistä paikoista missä olisi kiva joskus käydä.

 5. Anonyymi
  24.4.2018 / 16:45

  Onni on asua täällä!

 6. Maarit / Sopusointuja
  3.5.2018 / 04:05

  Heissan! Olen lähdössä tänään Nizzaan pitkäksi viikonlopuksia ja löysin tämän sinun postauksesi. En jotenkin ole osannut kuvitella miten lämmin siellä on, mutta nyt kyllä nappaan yhden mekonkin mukaani! Kiva juttuidea katumuodista – merci!

  • Mia Malmi
   3.5.2018 / 10:50

   Ooh, ihanaa matkaa! Kesämekolle tulee varmasti käyttöä! Ja kiitos! 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!