Kevään 2018 aurinkolasitrendit!


Terkut Nizzasta! Kesä tulee sinne Suomeenkin ja on aika kaivaa arskat esiin! Olen aurinkolasifriikki ja hävitän vähintään parit lasit vuodessa, joten varastossa on hyvä olla sankoja. Olen pudottanut rakkaat Karl Lagerfeldini mereen veneretkellä Thaimaassa ja unohtanut Chanelini hotellin tenniskentälle Dubaissa. Kun tulimme Australiasta takaisin Thaimaahan, jossa vietimme 2,5 kuukautta talvella 2015, unohdin taksiin sekä lompakkoni että upouudet Diorini ja taksikuski oli aika ihanan rehellinen, kun sain lompakkoni rahaa täynnä takaisin ja kirsikkana kakun päällä rakkaat lasini. Surullista kuitenkin, että kadotin ne TAAS päästyäni Suomeen, tällä kertaa ne hävisivät kuin tuhka tuuleen ihan omassa kodissamme…

No joo, olen siis aurinkolasien suhteen varsin huoleton, tai huolimaton, miten sen haluaa ajatella.

Aurinkolasit ovat tärkeä osa asua ja voivat saada sinut hehkumaan itsevarmuutta. Itse rakastan kissamaisia sankoja, jotka sopivat pyöreisiin kasvoihini ja tuovat vastapainoa leveisiin leukaperiini.
Linssit saavat myös olla isot, mitä isommat sen paremmat! Kesti kauan tulla sinuiksi pyöreän naamani kanssa, enkä tiedä, olenko sen kanssa sinut vieläkään, mutta näillä mennään. Sukuvika, nääs. 

Toisaalta suurilla laseilla ehkäisee myös silmänympärysihon ryppyjen syntymistäja on aurinkolaseilla ihan terveydellisiäkin hyötyjä. Silmät kannattaa suojata näkyvältä valolta ja UV-säteilyltä. Otsonikerroksen ohentumisen myötä lisääntynyt UV-säteily saattaa edesauttaa silmän mykiön samentumista eli harmaakaihin kehittymistä. Lasit suojaavat silmiä myös häikäistymiseltä, liialta valolta ja tuulelta. 

Kevään 2018 aurinkolasitrendit Instrun asiantuntijoiden mukaan löydät täältä. Trendiväreistä itse tykkään ainakin tosi paljon vaaleasta laventelista ja tummasta violetista. Myös vihreä näyttää olevan todella in kehys- ja muussakin asustemuodissa. Tsekkaa vaikka Chanelin uusi kevät/kesäkokoelma, jossa näkee kosolti ihanaa smaragdinvihreää. Olen kuolannut viherihanuuksia täällä Nizzassa riittämiin.

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Instrun kanssa.

Kuvat otti Jere Viinikainen.

Instrumentariumista olen löytänyt vuosien varrella tyylikkäitä laseja, muun muassa nämä Salvatore Ferragamon lasit, joita pääsin sovittelemaan IBA-gaalassa viikko sitten ja joihin rakastuin välittömästi.

2 Comments

  1. Enni / Ennin kengissä
    23.4.2018 / 16:32

    Ihanat kuvat, nuo sopivat sulle tosi hyvin!

  2. Mia Malmi
    23.4.2018 / 16:37

    Kiitos ihana Enni! Ja onnea maailman kauneimmasta tytöstä! <3

Arvostan suuresti kommenttiasi!