7 syntiä haaste ja Aco-arvonnan voittaja!

Bongasin tämän haasteen, joka on pyörinyt muutamissa eri blogeissa. Ja koska tunnetusti rakastan toteuttaa näitä, niin täältä pesee.

Ja kiitos suuresta osallistujamäärästä Aco-arvontaan sekä lukuisista hyvistä ihonhoitovinkeistänne! Laitan ne ehdottomasti korvan taakse. Aco-arvonnan voitti tällä kertaa vemppe@yahoo.com. Ilmoittele missä päin asustelet, niin saat tuotteet ensi viikolla!

Mekko/Oasis
Laukku/Oasis
Kengät/Fitflop

Herkuttelusyntini…

Kaikki makea. Siis KAIKKI. 

Ihonhoitosyntini…

Unohdan tosi usein käsirasvan ja tämä kostautuu varsinkin talvisin. Vartalon ihoa voisin myös kuoria säännöllisemmin, esimerkiksi ennen auringolle altistumista.

Siivoussyntini…

Kasat, joita syntyy ympäri asuntoa. Pr-näytteet paperikasseissa ovat hyvä esimerkki. Niitä mieheni ei voi sietää kuten en minäkään hänen likaisia sukkiaan lattialla.

Hiussyntini…

En oikein osaa oikeaoppisesti tupeerata, enkä kyllä kihartaakaan suoristusraudalla sellaisia upeita kiharoita, you know. Osaan vain suoristaa ja that´s it. Monimutkaisemmat operaatiot jätän kampaajalle.

Ystävyyssyntini…

Olen viime vuosina enemmän ja enemmän muuttunut introvertimmaksi. Eli liian vähän ex-tempore-puheluita ja kaverien näkemisiä. Ei pitäisi, sillä elämä on lyhyt ja arvaamaton. ANTEEKSI.

Pukeutumissyntini…

En jaksa panostaa kamalasti, jos hengailen vapaalla ja kotona/lähikaupassa/lähikulmilla. Laitan jotain mahdollisimman mukavaa ja joustavaa päälle ja lipilapit jalkaan. Enkä aina ole kovin muodikas, sori siitä.

Parisuhdesyntini…

Varmaan se, että saatan yhteisellä ajalla käyttää liikaa puhelinta tai hengata työjuttujen parissa. Ja olla vähemmän läsnä, kun sitä harvinaista yhteistä aikaa olisi.

Semmoisia olivat minun syntini tällä kertaa. Kaunista viikonloppua!

7 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  27.5.2018 / 04:49

  Itsekin olen tätä syntilistaa blogiini jo hieman hahmotellut 😀

 2. Melissa L
  27.5.2018 / 06:44

  Tuttuja syntejä 🙂 Kaunis mekko.

  • Mia Malmi
   2.6.2018 / 16:05

   Kiitos! 🙂

 3. Minna M
  28.5.2018 / 10:11

  Minä en ole tätä haastetta ennen nähnytkään. Olipa hauska lukea. Ja tutuilta kuulosti monikin synneistäsi.

  • Mia Malmi
   2.6.2018 / 16:05

   Tee ihmeessä! 🙂

 4. isivuosi
  29.5.2018 / 09:07

  Jaahas, pitäisikö se sitten riipaista synnit tuonne omaan blogiin…

  • Mia Malmi
   2.6.2018 / 16:04

   Pitäisi! 😀

Arvostan suuresti kommenttiasi!