HJK – FC Honka-ottelussa – katso ketkä kaikki olivat paikalla!

Lauantaina sain kokea taas jotain mieleenpainuvaa, kun minut kutsuttiin Telia 5G Areenalle Westerbackin kutsuvieraaksi seuraamaan kotimaista huippujalkapalloa. HJK-FC Honka tarjosi aurinkoisen päivän jännitysnäytelmän. Olen joskus Amsterdamissa käynyt fudismatsissa ja muistan, miten hyvä tunnelma siellä oli. Nyt sain kokea kotimaista jalkapallohuumaa aitiopaikoilta hyvän ruuan, juoman ja seuran siivittämänä. Paikan päälle oli kutsuttu runsas joukko jalkapallon ystäviä eri aloilta ja meille oli tosiaan varattu runsaasti ruokaa ja juomaa sekä eturivin paikat katsomosta. Päivää isännöivät Antti Muurinen ja Shirly Karvinen yhdessä Westerbackin ja Veikkausliigan edustajien kanssa. Oli kyllä mahtava kokemus, näitä lisää! Kuvat Atte Kajova.

Tilaisuutta emännöivä Shirly Karvinen elää parhaillaan muuttolaatikoiden keskellä. Edessä on muutto yhteiseen kotiin poikaystävä Vertti Harjuniemen kanssa.

Jalkapallovalmentaja Antti Muurinen haastattelee HJK:n Mika Lehkosuota.

Muusikko Timo Kojo soitteli huuliharppua ja viihdytti yleisöä jutuillaan.
Toimittaja Virpi Valtonen ja puoliso Rami Tulonen osallistuivat Westerbackin arvontaan.
Espanjassa asuva taiteilija Gabriela Girs ja sisustusalan yrittäjä Liisa Leskinen nauttivat ottelusta.

 Optipari- nimistä tuotantoyhtiötä pyörittävä Tuukka ja Olga Temonen toivat koko köörinsä matsiin.

Rakas mieheni voitti 50 euroa vedossa HJK:n voiton puolesta.

 Laura Paloheimo julkaisi viime viikolla Sinut haluan vain -kirjan, joka julkaistaan Storytel-äänikirjapalvelussa. – Se on jännittävä, koukuttava, hauska ja seksikäs ja pitää lukijansa koukussa loppuun asti, Laura lupasi.

Arvostan suuresti kommenttiasi!