Viimeksi minä…!

Viikonlopun kunniaksi tartun tämmöiseen hauskaan blogihaasteeseen, joka on pyörinyt kollegojen sivuilla. Koska aivot lyövät näin viikonlopun kunniaksi tyhjää, on hauska tehdä tällainen ystäväkirjahenkinen postaus, ja esitellä siinä samassa kauden kiinnostavimpia tuoteuutuuksia. (Jotenkin huomaa, että pr-toimistojen pressipäivät olivat toissa viikolla).

Sain tämän upean kirjan toissa viikolla Marian kirjanjulkkareissa, jotka olivat todella lämminhenkinen tapahtuma.

VIIMEKSI MINÄ

Ilahduin kun tyttäreni palasi posket punaisina puistosta ja kertoi leikkineensä ja kiipeilleensä luokkakaverin kanssa tuntikaupalla Kaivarin kallioilla. Minulle tuli hyvä mieli nähdä hänet pitkästä aikaa niin onnellisena.


Nauroin ihan katketakseni ja vähän kun haastattelin  Jukka Virtasta UIT:n uuden Tuhansien ämpärien maa -revyyn punaisella matolla. Kun tästä 84-vuotiaasta herrasta otettiin kuvaa, hän sanoi jotain yllättävää. ”Nyt kaikki sanoo p###u!” Vaimonsa siinä vieressä oli kuin ei mitään. Jukka on jo siinä pisteessä, ettei välitä, mitä hänestä ajatellaan ja hyvä niin.

Harmistuin kun kiirehdin Stockalla jumppaan ja edessäni kapealla käytävällä oli maailman hitain mummo perässä vedettävän matkalaukun kanssa. Oli lähes mahdottomuus ohittaa hänet, mutta onnistuin lopulta.

Itkin kun näin Facebookissa linkin, jossa nainen tanssii veden alla. Se oli vavahduttava elämys, uskomaton koreografia, musiikki ja koko juttu. Tästä linkistä pääset katsomaan sen.

Sugarilta saamani House of Organicsin vegaaninen vadelmakuorinta hellii ihoa ja valmistaa sen aurinkoa varten.

Suutuin ja järkytyin, kun luin uutisen, jossa 10-tytön raiskaussyyte hylättiin hovioikeudessa. Mihin tämä maa on menossa, kysynpä vaan?

Häkellyin kun hyvännäköinen mies flirttaili juuri minulle kadulla kaikkien upeiden naisten keskellä.  En kai olekaan ihan ikäloppu vielä muiden silmissä?

Kokeilin uusia aurinkolaseja Instrussa ja löysin uuden kohtuuhintaisen ja tyylikkään merkin, nimittäin Hawaianasin. Siistejä trendikkäitä pokia. Otin kahdet, koska minulla oli blogiyhteistyönä saatu lahjakortti.

Urheilin sekä tiistaina että perjantaina jumpassa ja olen nyt tyytyväinen itseeni. Olen myös kävellyt enemmän ja harrastanut hyötyliikuntaa. Aion ottaa itseäni niskasta kiinni ja palauttaa urheilun ilon elämään. Ennen kaikkea haluan oppia liikkumaan hyvän olon takia, en hampaat irvessä kuten joskus nuorempana. Koska kiloja on kertynyt ja kunto laskenut, niin teen kaiken nostaakseni kuntoani ja sitä kautta lisätäkseni myös henkistä hyvinvointia.


Luin Maria Veitolan juuri ilmestynyttä kirjaa ja vaikutuin siitä, miten hyvä tarinankertoja hän on – myös kirjallisesti. Kirja on koukuttava, hauska ja syvällinen ja kolmesataa sivua ahmii hetkessä. Suosittelen!

Sain Spaltista nämä aivan upeat kotimaiset Via Minnet-korvikset, jostka ovat unelmankevyet ja taatusti persoonalliset.

Söin Omnamin lounaalla intialaisia masala dosa-, eli hapatettuja linssilettuja kasvistäytteellä. Niin hyvää!

Herkuttelin Fazerin sinisellä, jonka Lumin luokkakaveri toi lahjaksi. Älkää tuoko mulle MAKEAA! Olen NIIN sokerikoukussa ja tarkoitus olisi pitää 7 päivän detox, kunhan vain löytyisi sopiva viikkoa. Selityksiä, selityksiä…ennen kesäkuuta ja Espanjaa on pakko!

Ostin itselleni kukkia. Tummanliiloja ja vanhan roosan värisiä preeriaruusuja. Ai että ne ovatkin kauniita. Laitoin Insta Storyyn kuvan, jos joku sattui bongaamaan.

Tämän upean Freya-merkkisen käsikorun kanssa kesäfestareille!

Tapasin kivoja kollegoita työkeikalla. Tapasin myös Aku Hirviniemen ja hänen uuden naisystävänsä Sonja Kailassaaren, joka on aivan ihana tyyppi. Tein heistä jutun Me Naisten verkkoon.

Päätin, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus. En enää anna menneisyyden haamujen, mokien tai harmitusten määritellä itseäni. 

Inspiroiduin katsomalla kolmetuntisen leffan Coco Chanelin elämästä. Tämä oli jenkkiversio ja ikääntynyttä Cocoa esitti ansiokkaasti Shirley MacLaine. Oli se Chanel vaan uskomaton lady. Nousi täydestä köyhyydestä ja lapsuudesta orpokodin kasvattina maailman johtavaksi muoti-ikoniksi.

Jos tunnet tämän haasteen omaksesi niin nappaa mukaasi ja postaa oma ”Mitä ja milloin viimeksi” -postauksesi omaa blogiisi. Aurinkoista viikonloppua!

5 Comments

 1. Jenni / big mamas home
  5.5.2018 / 18:05

  Tämä oli kiva postaus. Saatan toteuttaa tämän itsekin.

  • Mia Malmi
   6.5.2018 / 08:22

   Toteuta ihmeessä. Se on myös varsin terapeuttista. 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  6.5.2018 / 05:05

  Itsekin olen tämän napannut vastailtavaksi, tulossa blogiin piakkoin 🙂

  • Mia Malmi
   6.5.2018 / 08:21

   Kiva juttu! Pitää käydä lukemassa. 🙂

 3. Karoliina Kazi
  7.5.2018 / 13:14

  Olipas aivan ihana postaus ja mukava lukea! Kivaa alkanutta viikkoa!

Arvostan suuresti kommenttiasi!