Katumuotia Marbellasta osa 1!

Sain niin paljon kannustavaa palautetta Katumuotia Nizzasta –postauksestani, että päätin toteuttaa saman täältä Marbellasta. Ja koska olemme täällä kuukauden, niin teen ainakin pari mokomaa, jos vaan jaksatte tapittaa. Minä ainakin jaksan. On mahtavaa seurata ihmisiä ja bongailla toinen toistaan kauniimpia ohi lipuvia ihmisiä ja vangita heidän tyylinsä kuvaan. Täällä on nyt kesäkuu kauneimmillaan, kaikki kukat kukkivat, eikä ole liian kuuma. Sellainen +25 ja pieni tuulenvire – täydellistä. Olisipa Suomessakin aina kesämekkokelit! Ja katsokaa näitä naisia, miten tajuttoman upeita he ovat! Kuka on sinun suosikkisi?

Brittiläinen näyttelijä Louise kiinnitti katseet kiilakorkosandaaleillaan ja upealla olemuksellaan Marbellan rantabulevardilla.
Espanjalaiset Maria-nimiset ystävykset hurmasivat rennon rokahtavalla tyylillään Marbellan vanhassa kaupungissa.
Philippiiniläiset Jasmine ja Gabriela edustivat hauskaa rantamuotia jättilaseissaan ja samanlaisissa shortseissaan.
Espanjalaisen Evelynin lapsi meni äitinsä taakse piiloon kuvanottohetkellä. Mikki Hiiri -tennarit ja Pradan nude laukku toimivat kivasti fuksianvärisen mekon parina.
Ruotsalaisen Elinin punaiset Steve Maddenin korkkarit olivat hänen asunsa ehdottomat katseenvangitsijat. Hän on asunut Marbellassa jo vuosia.
Venäläiset Helen ja Oksana poseerasivat kameralleni Monkey Club- ravintolassa Golden Milella. Huomatkaa mätsäävät pedikyyrit!
Ruotsalaisella Nikillä oli aivan ihana sininen Mars-merkkinen mekko. Hän on asunut Marbellassa kolme vuotta ja työskentelee valokuvaajana.

8 Comments

 1. Anne
  8.6.2018 / 09:37

  Ihana postaus! Näistä välittyi myös aito kesäinen tunnelma 🙂 Uusia asupostauksia odotellessa…

  • Mia Malmi
   8.6.2018 / 14:20

   Kiitos Anne! 🙂

 2. Hetkautus
  8.6.2018 / 11:12

  Ihana lämpö oikein säteilee tästä postauksesta. Kivaa luettavaa, kun täällä Pohjois-Karjalassa on tällä hetkellä n.10astetta lämmintä ja sateista 😀

  • Mia Malmi
   8.6.2018 / 14:21

   Ai Suomessa taas perus kesäkuun sää. 😉 Lähtiessä toukokuun vikana oli vielä ne superhelteet. Toivottavasti sielläkin taas pian lämpenisi.

 3. Mia Malmi
  8.6.2018 / 14:23

  No sittenhän nämä ovat tuttuja seutuja sinulle! 🙂 Itsekään en ole korkkari-ihminen, tai siis en osaa niillä kävellä. NIlkat vaarassa!

 4. Helen
  9.6.2018 / 08:43

  Tuo sininen mekko ruotsalaisen Nikin päällä on mun mieleeni. Ihana!

 5. Annukka | Ikkunalla
  9.6.2018 / 11:20

  En pahemmin luo muotiblogeja, mutta tykkään tällaisista postauksista, joissa esilla on erilaisia asuja. En jaksa katsoa kymmentä kuvaa samasta mekosta eri kulmissa, mutta tällaiset postaukset inspiroivat myös omaa pukeutumista.

  • Mia Malmi
   20.7.2018 / 20:41

   Kiva kuulla, että sait inspistä. Pitää tehdä näitä lisää!

Arvostan suuresti kommenttiasi!