Katumuotia Marbellasta osa 2!

Tässä katumuotijutun kakkososa, jonka lupasin. Täällä Espanjassa näkee kyllä upeita tyylejä, koska naiset ovat todella naisellisia ja uskaltavat pukeutua värikkäästi ja näyttävästi. Ja mikäs näillä keleillä on pukeutuessa. Itsekin voisin elää kaftaanissa ja lipilapeissa vuodesta toiseen. Ei villasukkia, ei kintaita, ei mitään sellaista! Mutta…nautitaan nyt, kun kesä on ja murehditaan niitä toppahousuja sitten talvella! Osahan varmasti ihan tykkääkin talvesta. Minä en. Pari sanaa muuten paikallisista: Kun nyt olen avannut suuni ja puhunut alkeellista espanjaani, olen saanut valtavasti kannustusta ja minut on pari kertaa kutsuttu mukaan  paikallisten illanviettoihin. He selvästi kokevat sen suurena kohteliaisuutena, että yrittää opetella heidän kieltään. Vaikka on vielä pitkä tie, että pystyisin oikeasti käymään kunnollisia keskusteluja espanjaksi. Onneksi muoti on kansainvälinen kieli, jota kaikki osaavat.

Anan asu oli ostettu Miamista, jossa hän myös asuu.

 

Aivan ihana kaftaani ja hattu, eikö?

 

Kiinteistöalalla työskentelevät Barbie ja Hottie -nimilla esiintyvät brittikaunottaret rakastavat Guccia, kuten kuvasta näkyy(Barbien asu ja Hottien kengät ja aurinkolasit).

 

Saudeista kotoisin oleva Reem on valittu vuoden vaatesuunnittelijaksi arabinaisten gaalassa vuonna 2015, Wau! Luovana ihmisenä hän olikin tuunannut Zarasta ostetun ylisuuren t-paitamekkonsa uusiksi leikkaamalla oman v-aukon. Toimii!

 

Marbellassa asuvan Anan asu oli ostettu paikallisesta kaupasta. Liu Jon fuksianvärinen laukku täydensi lattari-iltalookin. Hän oli menossa uuden rantabaarin, eli Chiringuitan avajaisiin.
Koiraa ulkoiluttanut espanjalainen Laura oli ostanut pirteän mekkonsa ja kengät Zarasta. Taustalla näkyy Marbellan ranta.

 

Valentinon Rockstud-korkkarit ja -aurinkolasit olivat marokkolaisen Souriyan simppelin asun katseenvangitsijat. Tämä tyttö poltti shishaa ja katseli jalkapalloa yksin Puerto Banuksen shishabaarissa. Asennemimmi!

 

8 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  29.6.2018 / 05:44

  Katumuoti on hieman erilaista kuin mitä Suomessa näkee 😀

  • Mia Malmi
   1.7.2018 / 11:44

   Niinpä! 🙂

 2. Minna
  29.6.2018 / 08:21

  Tosi mielenkiintoisia asuja! Kunpa voisi itsekin pukeutua mekkoon ympäri vuoden 😀

  • Mia Malmi
   1.7.2018 / 11:44

   Sanopa muuta!

 3. Hanna-Mari / life with Hanna-Mari
  29.6.2018 / 11:22

  Vau mitä tyylejä ja asuja! Ensimmäinen asu on niin mua, jos täällä voisi pukeutua pelkkään kaftaaniin. Oltiin vuosi sitten etelässä ja siellä tuli heti sellainen fiilis, että on ihan normia laittaa bikinit ja päälle vain joku kaftaani. Ja niin teinkin. Toisin kuin Suomessa vaikka kelit olisikin sen sallinut. Hassua :Dhttps://lifewithhannamari.blogspot.com/

  • Mia Malmi
   1.7.2018 / 11:44

   Joo, mustakin olisi ihanaa, jos voisi vaan kulkea uikkareissa, kaftaanissa ja sandaaleissa ympäri vuoden…kyllästyisiköhän sitä? 😉

 4. DiaryOfShopaholic
  30.6.2018 / 15:30

  Ihanan persoonallisia asuja, hyvin bongattu! 🙂

  • Mia Malmi
   1.7.2018 / 11:43

   Täällä näkee kyllä upeita ilmestyksiä. Kaikki eivät kuviin halua, suurin osa kyllä tulee ihan mielellään. 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!