Tyylitsekkaus: Miss Suomi Michaela Söderholm!

Kesäkuun tyylitsekissä on upea Miss Suomemme Michaela Söderholm.

Näin hän kuvailee tyyliään: Pidän klassisesta tyylistä sekä naisellisista asuista. Teen asuvalintani tilanteen, tapahtuman ja päivän ohjelman mukaan. Kiireisenä henkilönä pyrin käyttämään asuja, jotka ovat monikäyttöisiä (eli jotka saa helposti esim. asusteilla muutettua päivälookista iltalookiksi). Noudatan pääsääntöisesti ”Less is more” – periaatetta. Pidän yksinkertaisista, mutta näyttävistä vaatteista ja asuista. Lisäpotkua lookiin saa luotua esimerkiksi väreillä, statement-koruilla tai vaikka punaisella huulipunalla.

Missivuoden aikana…
Olen saanut paljon rohkeutta ja itsevarmuutta, sekä uskallusta olla oma itseni tyylini suhteen ja muutenkin. Vuosi on ollut itsensä löytämistä, vastaan on tullut ylä- ja alamäkiä, mutta päällimmäisenä tunteena on kiitollisuus (ei pelkästään muita kohtaan, vaan myös itseäni kohtaan). Olen kiitollinen siitä, että nykyisin olen itselleni sekä armollisempi että inhimillisempi, kuin aiemmin.

Rakastan…
Muodin lisäksi viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa, syödä hyvää ruokaa, matkustella, käydä teatterissa ja kuunnella musiikkia. Olen pyrkinyt huomioimaan jokaisessa päivässä pieniä ilon asioita, oli se sitten auringon lämpö iholla tai vaikka jälkiruoan tuoma makunautinto. 

Shoppailen mielelläni…
Netissä! Valikoima on laajempi ja kivijalkaliikkeissä jonottaminen omaa sovitusvuoroa varten tuntuu aina ikuisuudelta. Yksi lempinettivaatekaupoistani on Asos. 

Pahin tyylimokani…
Pidin yhdessä vaiheessa nuorempana joka päivä pantoja. Suosikkejani olivat paksut ja piikikkäät, sekä leveät resorimalliset hiuspannat. Minulla oli niitä monessa eri värissä, mm. turkoosissa, violetissa, punaisessa, keltaisessa. Katso esimerkki täältä. 

Tyyli-ikonini on…
Catherine Middleton, Cambridgen herttuatar. Hänen lisäkseen tyyli-inspiraatiota ammennan mm. Olivia Palermolta sekä Rosie Huntington-Whiteleyltä. 

Kun lähden lähikauppaan…
Todellakin voin mennä sinne ilman meikkiä tai hienoja vaatteita. Ja näin usein olen tehnytkin. Teen ostoslistan etukäteen. Olen paljon tehokkaampi kaupassa, kun on tehnyt itselleni valmiiksi listan. Unohdan helposti mitä tulin hakemaan ja se ärsyttää niin paljon, kun muistaa puuttuvan asian vasta kotiin saavuttuaan. 

Kun lähden juhliin…
Otan mukaani aina vaihtokengät! Liikun paljon korkokengillä, mutta haluan myös säästellä jalkojani, joten paluumatkalle on aina matalat kengät mukana.

Vaatekaapissani on…
Paljon mekkoja, mutta merkityksellisin kaikista on Miss Suomi-finaalissa päälläni ollut musta iltapuku. Uskon, että vuosienkin päästä jaksan edelleen ihastella ja fiilistellä sitä; liittyyhän siihen paljon ihania muistoja.

Kaverini kuvailevat minua…

Rehelliseksi sekä päämäärätietoiseksi. Olen se, joka uskaltaa kertoa oman mielipiteensä, mutta samalla myös kannustaa ja auttaa toisia. Iloinen ja kupliva persoona, jonka kanssa jää huomaamattaan puhumaan tuntikausiksi. 

Tätä en laittaisi päälleni mistään hinnasta…

Vakosamettihousuja.

Michaelan asu Storytelin toukokuisessa tilaisuudessa: Mekko Bohoo, kengät Public Desire, molemmat tilattu Asokselta.

Kynnet Michaela huoltaa Sunlight Nail & Lashes -studiolla.

Furlan Metropolis-laukku viimeistelee asukokonaisuuden.

Arvostan suuresti kommenttiasi!